Trys lietuviai dirbs teisėjų inspektoriais UEFA Konferencijų lygos atrankos rungtynėse | Diena.lt

TRYS LIETUVIAI DIRBS TEISĖJŲ INSPEKTORIAIS UEFA KONFERENCIJŲ LYGOS ATRANKOS RUNGTYNĖSE

  • 1

Startuoja UEFA turnyrų atrankos varžybos, pirmuosius paskyrimus gavo ir teisėjų inspektoriais dirbantys lietuviai, skelbia Lietuvos futbolo federacija (LFF).

Naujausias UEFA inspektorius iš Lietuvos Gediminas Mažeika iškviestas dirbti Europos Konferencijų lygos pirmojo atrankos etapo pirmosiose rungtynėse Kosove.

Jose šeimininkai „Dukagjini“ liepos 13 dieną priims Gibraltaro atstovus „Europa FC“. Šioje dvikovoje darbuosis teisėjų brigada iš Farerų Salų, pagrindinis aikštės teisėjas bus Johanas Hendrikas Ellefsenas.

Tuo tarpu kiti du lietuviai taip pat dirbs Konferencijų lygos pirmo atrankos etapo rungtynėse, tik atsakomosiose, kurios bus žaidžiamos liepos 20-ąją.

Nerijus Dunauskas keliaus į Albaniją ir dirbs atsakomosiose pirmo atrankos etapo rungtynėse tarp „Vllaznia“ bei „Linfield“ komandos iš Šiaurės Airijos. Šiose rungtynėse dirbs teisėjų brigada iš Azerbaidžano, aikštės teisėju dirbs Raufas Jabarovas.

Savo ruožtu, Sergejus Slyva dirbs rungtynėse Šiaurės Airijoje, kurioje susitiks „Glentoran“ komanda, savo aikštėje priimsianti „Gzira“ futbolininkus iš Maltos.

Čia darbuosis teisėjai iš Norvegijos, pagrindinis arbitras bus Sigurdas Kringstadas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

švinius

Slyva aferiuga, futbolo žlugdytojas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS