Be garsiojo japono išsprūdo ir pergalė | Diena.lt

BE GARSIOJO JAPONO IŠSPRŪDO IR PERGALĖ

Keisuke Honda iš sirgalių tribūnos stebėjo „Hegelmann LFF taurės“ turnyro ketvirtfinalio rungtynes Marijampolėje, bet jo palaikymo labiau reikėjo aikštėje. Savo didžiausios garsenybės debiuto belaukiantys „Sūduvos“ futbolininkai po pratęsimo ir baudinių serijos nusileido 5:6.

„Yra toks posakis: nekask kitam duobės, nes pats įkrisi. Šiandien tai ir pamatėme“, – šypsojosi Vilniaus „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas.

Sostinės ekipos vairininkas taip pakomentavo savo auklėtinių sėkmę loterija vadinamoje baudinių serijoje. Strategas pastebėjo, jog serijos metu „Sūduvos“ vartininkas Makis Giannikoglou tyčia kojomis sudarkė 11 metrų žymą, tikėdamasis, kad tai sutrukdys taikliai smūgiuoti vlniečiams. Tačiau galiausiai gudrybė atsisuko prieš pačius šeimininkus, kurių gynėjas Semiras Kerla paslydo mušdamas paskutiniu tapusį baudinį. Iki tol abi komandos buvo suklydusios po sykį.

„Po tokių sunkių ir ilgų rungtynių baudinių serija yra didžiulis išbandymas, bet mums šįkart pavyko“, - lengviau atsiduso V.Čeburinas.

Per pagrindinį rungtynių laiką ir pratęsimą abi komandos sukūrė nedaug progų įmušti, bet nerealizavo nė vienos.

„Tai buvo rungtynės, kuriose abi komandos daug laiko praleido aikštės viduryje. Vis dėlto aikštėje buvo karšta. Neveltui išvydome ir raudoną kortelę mačo pabaigoje, bet labiausiai džiugina, kad turnyre keliaujame toliau, įveikę išties labai neprastą varžovą“, – kalbėjo V. Čeburinas.

LFF taurės pusfinalyje taip pat žais titulą ginantis „Panevėžys“, Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ir Plungės „Babrungas“, žaidžiantis Pirmoje lygoje. Pusfinalio poros paaiškės penktadienį ištraukus burtus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS