Antra nesėkmė pusfinalyje: „Dragūnas“ kausis dėl bronzos medalių | Diena.lt

ANTRA NESĖKMĖ PUSFINALYJE: „DRAGŪNAS“ KAUSIS DĖL BRONZOS MEDALIŲ

  • 0

Šeštadienį Alytuje atsakomosiose Lietuvos rankinio lygos pusfinalio rungtynėse Klaipėdos „Dragūnas“ antrą kartą vos vienu įvarčiu nusileido Alytaus „Varsai-Stroglasui“ 26:27 (14:12) ir neteko galimybės varžytis čempionato finale.

„Sveikiname Alytaus komandą. Manau, kad tikrai nusipelnė patekti į finalą, nes vertinant tai, kaip žaidėme mes abejas rungtynes, na, nebuvome nusipelnę. Turėjome visokių pasiteisinimų, kodėl, kas ir kaip buvo. Tačiau tai yra nulis, tai yra istorija. Tai yra sportininkai, kurie turi su tuo tvarkytis. Rungtynės pralaimėtos po vieną įvartį, manau, kad galėjo bet kaip baigtis. Šįkart pelnytai laimėjo patirtis.

Varžovas sugebėjo mums primesti sau parankų žaidimą. Mes nesugebėjome nei greito, nei lengvo žaidimo žaisti. Du kartus antrame kėlinyje pirmavome keturiais įvarčiais, tačiau sugebėjome tokias rungtynes pralaimėti. Tai yra neatleistina. Visiškai kvailos klaidos, kai turėdami persvarą, ateidami į puolimą patys atidavėme kamuolį. Bet kuriuo variantu visiškai atsakomybę prisiimu sau, nes pralaimėti dvejas rungtynes vienu įvarčiu reiškia, kad treneris kažką daro ne taip. Nežaidėme komandinio žaidimo, nors mes kontroliavome žaidimą, ne Alytus“, – po rungtynių kalbėjo „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas.

„Dragūnui“ 8 įvarčius pelnė Deividas Virbauskas, 6 – Benas Butkus, 5 – Lukas Juškėnas, 3 – Gabrielius Virbauskas, 2 – Laurynas Simonavičius, po 1 pridėjo Mykolas Lapiniauskas ir Danylo Hlushak.

Bus labai sunku nuteikti žaidėjus kovoti dėl to medalio.

„Varsai-Stronglasui“ 8 įvarčius įmetė Vilius Juozaitis, 6 – Žygimantas Micevičius, 5 – Tautvydas Petrušauskas, 4 pelnė Remigijus Čepulis, 2 – Simonas Babarskas, po 1 – Rokas Lastauskas ir Gintautas Adamkevičius.

„Dragūnas“, nors ir nesigrums dėl aukso, stos į kovą dėl bronzos mažajame finale.

„Sezoną vis tiek vertinčiau gerai, mes laimėjome LRF taurę, laimėjome pirmą kartą klubo istorijoje Baltijos rankinio lygos auksą. O Lietuvos čempionato bronzos dar neturėjome, tai bus labai įdomu. Tik manau, kad bus labai sunku nuteikti žaidėjus kovoti dėl to medalio. Jeigu mes ir ten nesugebėsime, tai negalėsime nieko kito daugiau kaltinti. O šiaip laimėti viską čempionate yra be galo sunku. Įvyko kaip įvyko“, – reziumavo A. Juškėnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS