Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos | Diena.lt

ANTROJO MMA BLADE FIGHTS TURNYRO NAUJIENOS

  • 0

Gegužės 27 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiantis antrasis tarptautinis mišrių kovos menų BLADE FIGHTS turnyras skelbia visą glėbį naujienų. Visų pirma – šio sporto aistruolių laukiamą pilną kovotojų sąrašą. Antra – norintys išsamiau susipažinti su šiais kovotojais, o gal ir dalyvauti lažybose, turės galimybę iš arčiau su jais susipažinti ypatingu (vaizdo įrašų) būdu, kurį organizatoriai pavadino „Apžvalgais“. Ir trečia – esama smagios sensacijos šio renginio šou dalies mėgėjams. Taigi apie viską iš eilės.

Kovotojų poros. Pirmoji kova. Carlosas Eduardo Oliveira da Silva (Brazilija) kausis su Agshinu Alimu Oglu Babayevu (Azerbaidžanas). Tai bus reitinginė MMA kova svorio kategorijoje iki 66 kg. Nugalėtojas kitame turnyre kovos dėl BLADE FIGHTS MMA-66 kg pasaulio čempiono diržo. C. E. Oliveira da Silva turi solidžią kovų patirtį, puikiai išmano braziliškajį Jiu-Jitsu, pasižymi puikia fizine jėga ir ištverme, gera smūgine technika, kurią meistriškai pritaiko tiek stovėsenoje, tiek imtyniaujant.

A. A. O. Babayevas – Combat Sambo atstovas, turintis itin didelę MMA profesionalių kovų patirtį. Yra laimėjęs 80 proc. MMA kovų ir kelių skirtingų MMA organizacijų pasaulio čempiono titulus.

Antroji kova. Eminas Sharifovas (Azarbaidžanas) kausis su Abneriu Lioveru Hernandezu (Ispanija). Tai bus atrankinė MMA kova iki 77 kg svorio karegorijoje į BLADE FIGHTS MMA-77 kg Grand Prix. E. Sharifovo MMA profesionalių kovų statistika nėra didelė, tačiau jis yra iškovojęs pergalių prieš pasaulinio lygio kovotojus, turinčius kelias dešimtis profesionalių MMA kovų ir pergalių. 80 proc. Emino kovų lydėjo sėkmė. Jo sportinėje karjeroje – Combat Sambo Europos čempiono titulas, Azarbaidžano čempiono medaliai ir Combat Sambo, ir MMA organizacijose.

A. L. Hernandezo vardas MMA pasaulyje gerai žinomas – jis yra kovojęs beveik keturias dešimtis profesionalių MMA kovų. Lietuvos žiūrovams sportininkas jau yra pažįstamas iš pirmojo BLADE FIGHTS turnyro MMA 66 kg Gand Prix-Cup. Puikiai kovojęs ir demostravęs aukštos kokybės puolimo bei gynybos elementus, trečiajame pratęsimo raunde smaugimo veiksmu pralaimėjo meistrišką pranašumą parodžiusiam profesionaliam Lietuvos MMA kovotojui Mindaugui Veržbickui.

Trečioji kova. Klaipėdietis Martynas Danius iki 66 kg svorio kategorijoje Super kovoje kikbokso stiliumi kausis su Christopheriu Thierry'iu Walteriu (Prancūzija). Šiedu varžovai ringe pirmą kartą kovos su mažomis MMA pirštinėmis. Sportinėje M. Daniaus karjeroje – keliasdešimt profesionalių kovų, didžiają dalį jų yra laimėjęs. Taip pat yra pelnęs daugelį prestižinių tarptautinių komercinių turnyrų.

C. T. Walterio profesionalių kovų patirtis ir statistika yra labai panaši. Jis yra Muay Thai stiliaus kovotojas, ne kartą kovojęs ir pagal kikbokso taisykles. Daugiau nei pusę kovų jis yra laimėjęs, nokautuodamas varžovą.

Ketvirtoji kova. Walteris Gahadza (Zimbabvė, Anglija) atrankinėje iki 77 kg svorio kategorijos MMA kovoje su Joeliu Rodrigo Avalo Santosu (Brazilija) kausis dėl BLADE FIGHTS MMA-77 kg Grand Prix. W. Gahadza yra kilęs iš Zimbabvės, tačiau atstovauja Anglijai. Jis yra sukaupęs didžiulę ir sėkmingą profesionalių MMA kovų patirtį, per savo karjerą yra pelnęs kelių skirtingų organizacijų pasaulio čempiono titulus.

J. R. A. Santosas taip pat nestokoja kovų patirties, jose yra pasiekęs 70 proc. pergalių, pusę jų baigė nokautais. Šis sportininkas trijose skirtingose pasaulio organizacijose yra iškovojęs čempiono titulus.

Penktoji kova. Kaunietis Deividas Danyla susikaus su Migueliu Trindade'u (Portugalija). Tai bus Super kova Muay Thai stiliuje su mažomis pirštinėmis, svorio kategorija – iki 66 kg. D. Danyla turi didelę profesionalių Muay Thai kovų patirtį, daug kovojo ir su MMA pirštinėmis. Dalyvaudamas įvairiose aukšto lygio pasaulinėse organizacijose bei turnyruose įrodė, kad yra vertas susiremti su geriausiais pasaulio kovotojais. Kaip tik toks ir yra M. Trindade'as – jaunas kovotojas, profesionalų ringuose itin sėkmingai skinantis užtikrintas pergales. Jau yra iškovojęs profesionalų Muay Thai pasaulio čempiono titulą. 90 proc. profesionalių kovų šis sportininkas užbaigė nokautais.

Šeštoji kova. Ukmergiškis Žygimantas Ramaška MMA svorio kategorijoje iki 70 kg Super kovoje susikaus su Samueliu Blasco (Kamerūnas, Ispanija). Lietuvis sportininkas įspūdingai pasirodė pirmąjame BLADE FIGHTS turnyre, MMA 66 kg Grand Prix-Cup. Prieš ypač profesionalius Brazilijos MMA kovotojus techniniais nokautas iškovojęs dvi pergales iš eilės, tapo turnyro nugalėtoju. Žygimanto kovos stilius – Combat Sambo, jis yra laimėjęs beveik 90 proc. profesionalių MMA kovų. Šiame turnyre sportininkas išbandys save sunkesnėje, 70 kg svorio kategorijoje.

S. Blasco yra kilęs iš Kamerūno, tačiau atstovauja Ispanijai. Labai patyręs profesionalus MMA kovotojas, pusę savo kovų baigęs pergalėmis. Yra laimėjęs tarptautinės MMA organizacijos Europos čempiono titulą.

„Apžvalgai“. BLADE FIGHTS socialiniuose tinkluose ir „Youtube“ kanale jau ieškokite gyvų ir karštų vaizdo komentarų apie šiuos kovotojus ir galimas kovų prognozes, kurias pateikia BLADE FIGHTS prezidentas, treneris, žmogus, geriau nei bet kas kitas pažįstantis šiuos sportininkus, Romualdas Klimavičius. Įdomu ir netikėta, kad trenerį kalbina Erika Vitulskienė – mat, kaip kad paaiškėjo pirmojo turnyro metu, ji yra aistringa šios sporto šakos sirgalė, taigi „Apžvalgai“ yra ne tik įdomūs bei naudingi, bet ir įtraukiantys.

Ir paskutinioji naujiena – jau paaiškėjo, kas tapo muzikinio šou dalies šerdimi: specialią programą turnyrui rengia dešimtojo, jubiliejinio „Lietuvos balso“ nugalėtojas ANYANYA. Ir ne tik. Pasak vyriausiojo prodiuserio Gedimino Jauniaus, šiuokart scenos menų amplitudė bus dar labiau išplėsta: „Žiūrovus stebinsime įvairiais scenos menų žanrais, neišskiriant nė akrobatikos. Kovotojus į ringą ir vėl lydės gyva muzika, miestų visuomenės elitui ir vėl tiesime raudonąjį kilimą.“

„Mūsų tikslas – estetika renginyje, transliacijoje, ringe!“ – priduria vienas BLADE FIGHTS steigėjų, transliacijos režisierius Tomas Skamaročius.

GALERIJA

  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
  • Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS