Ateinantį savaitgalį dėl LRF taurės kausis tik moterų klubai | Diena.lt

ATEINANTĮ SAVAITGALĮ DĖL LRF TAURĖS KAUSIS TIK MOTERŲ KLUBAI

  • 0

Ateinantis savaitgalis bus pažymėtas Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės finalinio ketverto kovomis. Vis tik nors planuota, kad Garliavoje rinksis ir stipriausios vyrų, ir stipriausios moterų komandos, tačiau situacija pasikeitė Vilniaus „Šviesos“ komandoje užfiksavus koronaviruso atvejų.

Nuspręsta, kad moterų LRF taurės kovos, kaip ir planuota, vyks vasario 6–7 dienomis, o vyrų finalinio ketverto datos paaiškės artimiausiu metu.

Kol kas dar nėra aiškios ir visos 4 vyrų finalo ketverto dalyvės, kadangi dėl susirgimų abejose komandose buvo net du kartus nukeltos ir ketvirtfinalio etapo rungtynės tarp Klaipėdos „Dragūno“ ir Alytaus „Varsos-Stronglaso“.

Dėl savo vietos finaliniame ketverte ramios yra „Šviesos“, HC „Vilniaus“ ir Kauno „Granito-Kario“ komandos. „Šviesa“ pusfinalyje žais su „Dragūno“ ir „Varsos-Stronglaso“ poros nugalėtoju, o „Vilnius“ susitiks su „Granitu-Kariu“.

Moterų pusfinaliai prasidės vasario 6 dieną 12.00 rungtynėmis tarp Šiaulių „Dubysos“/SG ir Kauno „ACME-Žalgirio“, o 14.00 susitiks titulą ginanti Kauno raj. „Cascada-HC Garliava SM“ ir Vilniaus „Eglė“.

Finalas sekmadienį bus žaidžiamas 12.00 val., o visas rungtynes tiesiogiai bus galima stebėti SPORT1 kanalu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS