Auksas atiteko „Mėmelio-CSC Telecom“ komandai | Diena.lt

AUKSAS ATITEKO „MĖMELIO-CSC TELECOM“ KOMANDAI

Uostamiestyje susibūręs naujas rankinio entuziastų klubas „Mėmelis-CSC Telecom“ iškovojo atvirųjų Klaipėdos miesto pirmenybių aukso medalius. Klaipėdiečiai įrodė, kad pajūryje rankinis yra itin populiarus. Čempionato nugalėtojas paaiškėjo tik po paskutinės dvikovos.

Atvirose Klaipėdos miesto rankinio pirmenybėse be „Mėmelio-CSC Telecom“ ekipos varžėsi Tauragės, Vainodės (Latvija) bei „Viesulo“ sporto centro komandos.

Reguliariajame sezone „Mėmelis-CSC Telecom“ įveikė varžovus septynis kartus, dukart sužaidė lygiosiomis, patyrė tris pralaimėjimus ir pelnė 28 taškus.

Tauragės rankininkai iškovojo aštuonias pergales, tačiau patyrė keturis pralaimėjimus ir surinko taip pat 28 taškus. Kadangi abi ekipos iškovojo po lygiai taškų, žaisdamos tarpusavyje po du kartus iškovojo pergales ir patyrė tiek pat pralaimėjimų, tai čempionato nugalėtojas paaiškėjo tik suskaičiavus komandų pelnytus ir praleistus įvarčius.

Vainodės komanda pirmenybėse laimėjo keturis kartus, dukart sužaidė lygiosiomis ir šešis kartus nusileido varžovams. Jos sąskaitoje – 22 taškai.

„Viesulo“ sporto centro jaunieji rankininkai pirmenybėse laimėjo tris kartus bei devyniskart buvo silpnesni už priešininkus. Jie surinko 18 taškų.

Savaitgalį Palangoje vykusiame festivalyje „Sportas visiems“ klaipėdiečiai įrodė, kad moka žaisti ne tik salėje, bet ir ant smėlio. „Mėmelis-CSC Telecom“ paplūdimio rankinio varžybose iškovojo antrąją vietą.

GALERIJA

  • Sidabras: „Mėmelis“ paplūdimio rankinio varžybose iškovojo antrąją vietą.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Erika

Saunuoliai vyrukai!!! Pasirodo, ne tik krepsinio megeju yra. :)))))))

Anupro brolis

Koto išpera, nemandravok prie klavišų. Gerai, kad komanda normali, išgirdusi tokį komentarą tik užjaustų tokį džiumbrą. Kitu atveju - užkapčiuotų be kunigo.

DJIBOUTI

kad kuo daugiau tokių entuziastų būtų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS