Per bokso treniruotę mirė septyniolikmetis | Diena.lt

PER BOKSO TRENIRUOTĘ MIRĖ SEPTYNIOLIKMETIS

Per bokso treniruotę mirė septyniolikmetis studentas. Nelaimė įvyko rugsėjo 1-osios vakarą Maskvos srityje, Vidnojės mieste.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Shot“.

Jaunas vaikinas su draugu treniravosi „Metalurg“ sporto arenoje. Teigiama, kad jis treniravosi dėvėdamas visas reikalingas apsaugos priemones.

Staiga jaunas sportininkas pasijuto blogai. Jo draugas iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Į sporto areną netrukus atskubėjo medikai. Tačiau jie septyniolikmečio išgelbėti jau negalėjo, tik konstatavo sportininko mirtį.

Jauno boksininko kūnas perduotas teismo medicinos ekspertams.

Žinoma, kad miręs vaikinas augo normalioje šeimoje. Jis studijavo Maskvos Witte universitete.

Prieš dvejus metus po bokso treniruotės Rusijoje mirė šešiolikmetis. Nelaimė atsitiko Pervouralsko mieste. Mirties priežastis – galvos smegenų trauma.

Incidentas įvyko 2021-ųjų liepos 6-ąją Pervouralsko miesto sporto mokykloje. Per bokso treniruotę šešiolikmetis vaikinas patyrė traumą.

Jam nedelsiant buvo suteikta medicininė pagalba. Jaunąjį boksininką vežė į ligoninę. Tačiau jis mirė pakeliui į gydymo įstaigą greitosios pagalbos automobilyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Ups

Per televiziją uždraudė bet kokias rusiškas žinias, o mums vistiek patys kvaršina galvas, įdėdami straipsnius iš Rusijos. Tai ko rašote, jei uždrausta girdėti matyti!!?!!

Chi

Septyniolikmetis jau studijavo universitete??

olo

Galvojau, kad čia Kaune, o pasirodo - kažkur ruskyne. Kam čia įdomu?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS