Bokso verslininkui reikia E. Stanionio: lietuvis pakviestas į naują agentūrą | Diena.lt

BOKSO VERSLININKUI REIKIA E. STANIONIO: LIETUVIS PAKVIESTAS Į NAUJĄ AGENTŪRĄ

  • 0

Profesionalų bokso vadybininkas Richardas Schaeferis, prieš penkerius metus pasiūlęs Eimantui Stanioniui pradėti naują karjeros etapą, pakvietė lietuvį ir į savo naują agentūrą "Probellum".

Lietuvos boksininko ir buvusio Šveicarijos bankininko pažintis užsimezgė 2016-aisiais, kai E.Stanionis dalyvavo Rio de Žaneiro olimpiadoje, o 2017-aisiais JAV pasirašė sutartį su R.Schaeferio įkurta agentūra "Ringstar Sports".

Prieš tai R.Schaeferis keturiolika metų su legendiniu Oscaru De La Hoya kūrė agentūros "Golden Boy" verslo imperiją, bendradarbiavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Floydas Mayweatheris jaunesnysis, Bernardas Hopkinsas, Shane'as Mosley, Marco Antonio Barrera, Leo Santa Cruzas.

Tikimės, kad E.Stanionis taps profesionalų bokso pusvidutinio svorio kategorijos žvaigžde ir pavers savo svajones tikrove.

"Stebėjome Eimantą olimpiadoje, įspūdis – labai geras. Jaunas vaikinas nebijo alinančio darbo. Jis gali būti dar vienas iš tų Rytų Europos kovotojų, kurie JAV jau pasiekė įspūdingų karjeros viršūnių. Tikimės, kad lietuvis taps pusvidutinio svorio kategorijos žvaigžde ir pavers savo svajones tikrove", – 2017-aisiais kalbėjo R.Schaeferis.

Šiomis dienomis E.Stanionis tapo pirmuoju jo vadovaujamos "Probellum" agentūros klientu.

"Džiaugiuosi, kad galime tęsti mūsų bendradarbiavimą. Jo laukia nuostabios kovos. Lietuvoje jau turime strateginį partnerį, tad Eimantui atsiveria milijonas galimybių. Tikimės ir toliau dirbti kartu su jo vadybininku Shelly Finkeliu. Eimanto komanda – viena geriausių", – teigė R.Schaeferis.

Pasaulio bokso asociacija (WBA) planuoja keturių kovotojų turnyrą, kuriame turėtų dalyvauti pusvidutinio svorio kategorijos čempiono titulą ginsiantis kubietis Yordenis Ugasas, amerikietis Jamalas Jamesas, iš Dagestano kilęs Radžabas Butajevas ir E.Stanionis.

Pirmiausia šiemet susikautų J.Jamesas ir R.Butajevas, vėliau (tikriausiai jau kitąmet) – E.Stanionis ir Y.Ugasas. Dvikovų laimėtojai varžytųsi dėl WBA pasaulio čempiono diržo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS