Brazilą ringe tramdyti bandysiantis V. Valančius: norėčiau viską baigti nokautu | Diena.lt

BRAZILĄ RINGE TRAMDYTI BANDYSIANTIS V. VALANČIUS: NORĖČIAU VISKĄ BAIGTI NOKAUTU

  • 0

„Ringo visada pradedu ilgėtis tarsi gimtųjų namų, – nusijuokė klubo „Titanas“ kovotojas Vaidas Valančius, besirengiantis kovai tarptautiniame turnyre „KOK’84 World GP 2020 in Vilnius“.

Pasak kovotojo, trauką ringui sunku paaiškinti. „Daugelis klausia, kam man to reikia, tačiau aš žinau, kad tai yra mano didžiausia aistra. Tai yra mano saviraiška“, – sakė V.Valančius.

Kovo 14 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje ringe jis susitiks su puikiai Lietuvos kovinio sporto gerbėjams pažįstamu brazilu Rodrigo Mineiro.

„Kova bus nensupėjama ir įdomi žiūrovams, – perspėjo V.Valančius. – Esu puikiai išanalizavęs varžovą, todėl jo ginklai neveiks prieš mane. Turiu nemažai patirties, todėl ir visos jo „purvinos“ kalbos manęs nepaveiks. Esu tam pasirengęs psichologiškai“.

V.Valančius prisipažino, kad pasirengimo kovai metu daug dėmesio buvo skiriama jėgos ištvermei, technikai ir taktikai.

„Neslėpsiu, norėčiau laimėti įspūdingu nokautu ir ringe neužtrukti, – sakė svorio kategorijoje iki 77 kilogramų kovosiantis „Titano“ auklėtinis. – Turiu kur kas daugiau patirties už varžovą, kovoju nuo 2006-ųjų, žinau, kad esu pranašesnis už R.Mineiro savo ištverme ir šaltu protu“.

Būsima kova – vienas iš žingsnių čempiono titulo link.

„Titulų turiu ne vieną, bet tikrai būčiau nieko prieš tapti ir svorio kategorijos iki 77 kilogramų KOK čempionu, – atvirai kalbėjo V.Valančius. – Tai būtų labai prasmingas jausmas bei įrodymas jaunimui, kad dar turiu užtektinai parako“.

Daugiau informacijos ieškokite www.bushido.lt.

GALERIJA

  • Brazilą ringe tramdyti bandysiantis V. Valančius: norėčiau viską baigti nokautu
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS