Bušido turnyro intriga tarp Vilniaus ir Kauno: ar bus nokautas? | Diena.lt

BUŠIDO TURNYRO INTRIGA TARP VILNIAUS IR KAUNO: AR BUS NOKAUTAS?

  • 1

„Tikiuosi techniškos kovos, kuri baigsis nokautu“, – šypteli Skandinavijos muai thai čempionas Arvydas Gervė, kuris šiuo metu intensyviai ruošiasi „MMA BUSHIDO & KOK WORLD SERIES 2017“ turnyrui.

Jau rugsėjo 23-ą dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje ištikimas klubo „Titanas“ kovotojas surems pirštines su „Sparta Fight Gym“ auklėtiniu Igoriu Osininu.

„Pasiruošimas šiai kovai vyksta labai intensyviai, – sakė Švedijoje gyvenantis kovotojas. – Treniruojuosi šešis kartus per savaitę. Tenka ruoštis kikbokso kovai, todėl stengiamės akcentuoti judėjimą. Esu pratęs prie kovų, kuriose yra leidžiama smūgiuoti alkūnėmis, man nesvetimas ir „klinčas“. Iki šeštadienio turiu nuo to atprasti“.

Paklaustas, ką žino apie savo būsimą varžovą, A. Gervė netuščiažodžiavo: „Žinau, kad jis yra dalyvavęs dideliuose turnyruose ir turi sukaupęs nemažai patirties“.

„Šiame „žaidime“ esu ganėtinai naujas, todėl nesitikiu didelio palaikymo iš publikos. Tačiau manau, kad Kauno publika – pati geriausia, – sakė A. Gervė. – Jaučiu didelę atsakomybę prieš save, kadangi noriu įrodyti sau labai daug“.

Vilnietis I. Osininas prieš kovą – ramus.

„Treniruočių metu nuolat tobulėju. Tai jaučiu kiekvieną dieną, – sakė „Sparta Fight Gym“ atstovas. – Varžovui ir sau galiu palinkėti kovos be traumų. Į ringą eisiu kovoti ir tikiuosi pajausti malonumą. Prisipažinsiu, nieko neplanuoju. Juk visi gerai žinome posakį: „neperšokęs griovio nesakyk „op“.

Kovotojas prisipažino, kad ringe parodys viską, ką moka. „Darau tai dėl savęs, darau tai, kas man patinka. Nesijaučiu prieš nieką kitą atsakingas, tik prieš patį save. Ringe parodysiu, ką moku, ko mane išmokė treneris Andrius Šipaila“.

GALERIJA

  • Bušido turnyro intriga tarp Vilniaus ir Kauno: ar bus nokautas?
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ed

nu, bl.. tai cia gi akivaizdzios muštynes, snukiadaužis....uzdraust šias mustynes garduose....ligoniu atseit sportas...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS