D. Goffinas be vargo pasiekė finalinį ketvertą Sofijoje | Diena.lt

D. GOFFINAS BE VARGO PASIEKĖ FINALINĮ KETVERTĄ SOFIJOJE

  • 2

Antrasis pagal skirstymą Sofijoje Davidas Goffinas nesusidūrė su problemomis ketvirtfinalio mače su Steve'u Darcisu. Belgijos atstovas per valandą ir 13 minučių nugalėjo savo tautietį 6:1, 6:3 ir pateko į „Sofia Open“ pusfinalį, kuriame susitiks su Roberto Bautista-Agutu.

D.Goffinas ketvirtfinalio mače su S.Darcisu laimėjo 78 proc. savo pirmųjų padavimų, keturis kartus palaužė varžovo kirčių seriją ir išsigelbėjo nuo 5 varžovo „break point'o“ galimybių iš tiek pat galimų.

Belgas „Sofia Open“ pirmenybėse dalyvauja pirmąjį kartą, o šiemet rungtyniauja trečiame ATP turnyre. „Australian Open“ pirmenybėse D.Goffinas pasiekė ketvirtfinalį, tačiau turėjo pripažinti Grigoro Dimitrovo pranašumą.

Jo varžovu kelyje link finalo tapo 16 pasaulio raketė R.Bautista-Agutas. Penktadienį jis dviejų setų kovoje 7:5, 7:6 (7:5) nugalėjo Liuksemburgo atstovą Gilles'į Mullerį.

Ispanas šiemet demonstruoja įspūdingą formą ir pralaimėjo vos vieną mačą iš 12 susitikimų. R.Bautista-Agutas neatsilaikė Milošui Raoničiui Melburne, tačiau tapo čempionu Čenajaus pirmenybėse.

Į „Sofia Open“ pusfinalį patekusiems tenisininkams atiteks 90 ATP reitingo taškų bei 24 tūkst. eurų piniginė premija.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kokią

turėjo, tokią įdėjo ...čia del potro...žurnaliūgos melagiai :)))

Minde

Tai, kad čia ne D.Goffinas. :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS