D. Goffinas – Dohos turnyro aštuntfinalyje | Diena.lt

D. GOFFINAS – DOHOS TURNYRO AŠTUNTFINALYJE

  • 0

Ketvirtasis pagal skirstymą „Qatar Exxonmobil Open“ turnyro tenisininkas Davidas Goffinas nugalėjo Robiną Haasę ir pateko į varžybų aštuntfinalį.

Belgas su švedo pasipriešinimu susitvarkė per pusantros valandos rezultatu 7:6 (7:4), 6:2.

Šiame mače D.Goffinas laimėjo 70 proc. savo pirmųjų padavimų ir palaužė keturias varžovo padavimų serijas. Belgas atliko 6 neliečiamus kirčius.

„Qatar Exxonmobil Open“ aštuntfinalyje jis susitiks su Vaseko Pospisilo ir Fernando Verdasco poros nugalėtoju. Už pergalę Belgijos tenisininkui atiteks mažiausiai 20 ATP reitingo taškų bei daugiau nei 20 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Praėjusią savaitę D.Goffinas dalyvavo „Mubadala World Tennis Championship“ parodomajame turnyre, kurio finale nusileido Rafaeliui Nadaliui.

Į antrąjį „Qatar Exxonmobil Open“ etapą pirmąją varžybų dieną taip pat pateko Horacio Zeballosas, kuris nugalėjo Florianą Mayerį 6:7 (3:7), 6:4, 7:6 (11:9). Kitame etape argentinietis susitiks su Novaku Džokovičiumi.

Aštuntfinalyje taip pat išvysime ir Radeką Stepaneką. Jis nugalėjo dėl traumos mačo nebaigusį Marcosą Baghdatisą 6:4, 5:3.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS