Dėl KOK pasaulio čempiono diržo susikaus suomis ir lietuvis | Diena.lt

DĖL KOK PASAULIO ČEMPIONO DIRŽO SUSIKAUS SUOMIS IR LIETUVIS

  • 0

Lietuvos bokso federacija (LBF) skelbia titulinę kovą dėl KOK pasaulio čempiono diržo svorio kategorijoje iki 71 kg.  Dėl čempiono titulo kovo 18 d. Vilniaus „Jeep“ arenoje tarptautiniame „KOK’110 MEGA SERIES“  turnyre susikaus Gustas Dimša #5 ir Niko Konvertaus #3. Tarptautinės bušido federacijos (IBF) sprendimu, vasario pradžioje atsilaisvinus lengvo svorio čempiono titului, norinčiųjų mesti iššūkį ilgai laukti nereikėjo.

„Į pagrindinį klausimą atsakysiu ringe“, – teigė visų laikų geriausias iki 71 kg svorio kategorijos Suomijos kovotojas N. Konvertaus, kalbėdamas apie artėjančią kovą dėl KOK pasaulio čempiono diržo su „Tora“ sporto klubo atstovu G. Dimša. 

„Tai bus mano gyvenimo kova. Nesu iš tų, kurie nuvertina savo priešininkus, žinau, kad ringe susitiksiu su savęs vertu jaunu ir stipriu kovotoju, atstovaujančiu karate stiliui, – sakė N. Konvertaus. –  Taip ilgai laukiau ir labai džiaugiuosi gavęs progą kautis dėl kikbokso pasaulyje vertingiausio titulo. Savo šanso tikrai nepraleisiu.“

Pasak N. Konvertaus, laimėtoją kovoje nulems patirtis. „Žinoma, daug nulems ir psichologinis, fizinis ir dvasinis pasirengimas, bet patirtis svarbiausia“, – sakė kovotojas.

„Tora“ kovotojas G. Dimša prisipažino, kad LBF pasitikėjimas ir įvertinimas nudžiugino. „Kovoti dėl čempiono diržo? Tai puiki žinia, – kalbėjo „Tora Gym“ treneris Ovidijus Antanaitis. – Tikiu, kad Gustas jaunystę išnaudos kaip pranašumą ir ringe parodys savo stipriąsias puses, gražią ir technišką kovą.“

Dėl ASG arenos renovacijos laikinai į Kauno „Žalgirio“ areną turnyrus perkėlusi LBF sugrįžta į sostinę su aukščiausio lygio turnyru. Jau kovo 18 d. Vilniuje, „Jeep“ arenoje, bušido sirgalių laukia nepakartojamas turnyras „KOK’110 MEGA SERIES“ su išskirtine šou programa. Visas naujienas apie artėjančias kovas sekite www.bushido.lt ir www.kokfights.com.

GALERIJA

  • Dėl KOK pasaulio čempiono diržo susikaus suomis ir lietuvis
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS