Dėl titulo kovosiantis T. Pakutinskas: už varžovą tikrai būsiu geresnis | Diena.lt

DĖL TITULO KOVOSIANTIS T. PAKUTINSKAS: UŽ VARŽOVĄ TIKRAI BŪSIU GERESNIS

  • 2

„Savo treniruočių grafiko tikrai nekeičiu. Visada labai atsakingai ruošiuosi kovoms“, – prisipažino vienas geriausių šalies mišriųjų kovos menų atstovų Tomas Pakutinskas, kiekvieną dieną į treniruotę skubantis vos prašvitus.

Gegužės 3 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančio tarptautinio turnyro „MMA Bushido’77 Fighting Championship“ narve lietuvis dėl čempiono titulo susikaus su Rusijos kovotoju Denisu Polechinu. Šis sunkiasvoris paskutines keturias kovas baigė įspūdingomis pergalėmis – trijose iš jų jis savo varžovus nokautavo jau pirmajame raunde.

„Mačiau kelias jo kovas, – prisipažino T. Pakutinskas. – Bandysiu koncentruotis į kovą stovėsenoje, bet nesitikiu jam nusileisti ir parteryje. Tiesiog žinau, kad stovėsenoje tikrai esu už jį geresnis. Šį kovotoją stebiu jau gerus keturis metus. Ne vieną kartą esu jį matęs pasaulio pankrationo čempionate, esu treniravęsis su juo draugu. Todėl informacijos turiu tikrai pakankamai“.

Likus mėnesiui iki kovos T. Pakutinskas juokauja, kad laikas dabar bėga ypatingai greitai.

„Sunkios treniruotės priverčia laiką labai greitai bėgti, – nusijuokė kovotojas. – Keliauju po skirtingų kovos menų klubus. Galima drąsiai sakyti, kad lankausi visuose sostinės klubuose – imtynės, boksas – nieko netrūksta“.

Kovotojas susimąstė sulaukęs klausimo, į kurias treniruotes keliauja su didžiausiu džiaugsmu.

„Žinokite, kai vyksta pasirengimas kovai, tai nė viena treniruotė nepatinka, – dar kartą nusijuokė sunkiasvoris. – Kai esi nuvarytas nuo kojų, tai vaikštai visas perbalęs ir galvoji tik apie poilsį. Tačiau ilgo poilsio man nereikia. Juk negalėčiau gyventi be kovos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

rip

Pakutinskas gudruokis-myžnius!

Juokinga

Pasikviesk saša emeljanenka.. Sunesiotu pakutinska kaip darbine roba

SUSIJUSIOS NAUJIENOS