Dešimt priežasčių, kodėl verta apsilankyti „KOK Mega Series „Hero‘s“ turnyre | Diena.lt

DEŠIMT PRIEŽASČIŲ, KODĖL VERTA APSILANKYTI „KOK MEGA SERIES „HERO‘S“ TURNYRE

  • 0

Šią datą visi kovos menų gerbėjai turėtų pasižymėti raudonai. Lapkričio 18 d. Vilniaus „Avia Solution Group“ (ASG) arenoje nugriaudės „KOK Mega Series „Hero‘s“ turnyras. Štai dešimt pagrindinių priežasčių, kodėl šio renginio praleisti negalima.

1. Didžiausias kovos menų renginys Europoje. „KOK Mega Series „Hero‘s“ tarptautinėje bendruomenėje pripažintas vienu didžiausių kovos menų turnyrų Europoje, pritraukiančiu visus elitinius kovotojus ir milžinišką socialinių tinklų dėmesį visame pasaulyje.

2. Pasaulinė transliacija. Turnyras bus rodomas per sporto TV platformas 178 pasaulio šalyse, į visus pasaulio žemynus.

3. Geriausi pasaulio kovotojai. Tokio kovų sąrašo Lietuva jau seniai nematė. Ištisa žymiausių pasaulyje kovotojų divizija nusileis ASG arenoje.

4. Titanų akistata. Išskirtinis vakaro įvykis – Sergėjaus Maslobojevo ir Rhyso Brudenellio akistata ringe. S. Maslobojevas, pirmą kartą žengiantis į sunkiasvorių kategoriją, susidurs su numeris vienas kovotoju iš Anglijos – R. Brudenelliu. Tai kova, sulaukusi itin daug tarptautinio dėmesio. Laukia įspūdingas ir atkaklus mūšis tarp dviejų kovos menų gigantų.

5. Vienas žymiausių Lietuvos mišriųjų kovos menų (MMA) kovotojų. Raimondas Krilavičius ringe susitiks su skandalinguoju brazilu Rodrigue Ferreira. Ar užteks Raimondui stiprybės išlaikyti šaltą kraują ir nepasiduoti brazilo provokacijoms iki kovos?

6. Pusvidutinio svorio kategorijos „Grand Prix“ ketvertukas. Pirmosiose turnyro kovose susikaus: Naglis Tamaševičius prieš Beną Sorochovą ir Antonas Podhornyi prieš Jordy Laretą. Abiejų kovų nugalėtojai pateks į finalą, kuriame paaiškės, kas taps turnyro nugalėtoju. Tikėkimės, kad žvaigždės lietuviams bus palankesnės.

7. Dviejų kovos menų stilių derinys vieno vakaro metu. Šis vakaras suteiks unikalią galimybę pasimėgauti dviem skirtingais kovos menų stiliais ir patenkins tiek MMA, tiek profesionalaus kikbokso KOK mėgėjų lūkesčius.

8. „Bushido Angels“ – pačios gražiausios pasaulyje ringo merginos! Žiūrovus džiugins ir puikia nuotaika dalysis visas „Bushido Angels“ merginų būrys. Bušido ir KOK turnyrai garsūs ne vien savo kovomis, grandioziniu šou ir puikiu organizuotumu. Čia – ir pačios gražiausios ringo mergaitės, tituluojamos „Bushido Angels“. Ne veltui visame pasaulyje sklinda kalbos apie lietuvaičių grožį, tuo patys įsitikinti gali ir bušido sirgaliai.

9. Unikalios taktikos ir strategijos. Ringe susikaus įvairių kovos stilių ir menu atstovai, todėl kiekviena kova turnyre bus unikali, nenuspėjama ir kupina adrenalino.

10. Pirmą kartą istorijoje spaudos konferencija su sportininkais ir svėrimai bus atviri visiems. Konferencijoje turės galimybę dalyvauti ne tik žurnalistai, bet ir visi norintys. Konferencijos pradžia – penktadienį 16 val. ASG arenoje. Konferenciją taip pat bus galima stebėti tiesiogiai per „PRIME FIGHT PLAY“ jutubo kanalą.

Atvykite ir nepraleiskite progos viską pamatyti savo akimis.

Bilietus galite įsigyti bilietai.lt, daugiau informacijos bushido.lt ir kokfights.com.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS