Europos paplūdimio tinklinio čempionate dalyvaus du Lietuvos moterų duetai | Diena.lt

EUROPOS PAPLŪDIMIO TINKLINIO ČEMPIONATE DALYVAUS DU LIETUVOS MOTERŲ DUETAI

  • 0

Pirmą kartą istorijoje Europos paplūdimio tinklinio čempionate vienu metu varžysis net dvi Lietuvos moterų poros. Iš turnyro išsibraukus vienai Šveicarijos porai, jų vieta Europos pirmenybėse atiteko pirmoms už brūkšnio buvusioms lietuvėms Ievai Dumbauskaitei ir Gerdai Grudzinskaitei.

Europos čempionate jos prisijungs prie tautiečių Erikos Kliokmanaitės ir Monikos Paulikienės.

I. Dumbauskaitė ir G. Grudzinskaitė Europos čempionate, kuris vyks rugpjūčio 15-21 dienomis Miunchene (Vokietija), E grupėje pakeis šveicares Menia Bentele ir Anną Lutz. M. Bentele prisijungė prie partnerę praradusią vieną Šveicarijos lyderių Anouk Verge-Depre, o A. Luzt Vokietijoje žaisti negalės.

E grupės pusfinalyje I. Dumbauskaitės ir G. Grudzinskaitės laukia grėsmingos varžovės – antrąją vietą pasaulio reitinge užimančios olandės Katja Stam ir Raisa Schoon.

Kitame grupės pusfinalyje susitiks šveicarės Zoe Sarah Verge-Depre ir Esmee Bobner bei ukrainietės Valentyna Davidova ir Diana Mulenko.

Kaip jau skelbta, D grupės pusfinalyje kita Lietuvos pora E. Kliokmanaitė ir M. Paulikienė žais su ispanėmis Paula Soria Gutierrez ir Sofia Gonzalez.

Europos paplūdimio tinklinio čempionate dalyvaus po 32 vyrų ir moterų komandas.

Penktadienį I. Dumbauskaitė ir G. Grudzinskaitė pradės pasirodymą „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre Myslovicėse (Lenkija).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS