Garliavoje vykusiame karatė turnyre kovota ir dėl kilnių tikslų | Diena.lt

GARLIAVOJE VYKUSIAME KARATĖ TURNYRE KOVOTA IR DĖL KILNIŲ TIKSLŲ

Pilno kontakto (kiokušin) karatė turnyre „Vienykimės bendrai kovai“ („Let's Join the Fight Together“) Garliavoje sportininkai ne tik kovojo dėl prizinių vietų, bet ir skyrė dalį per starto mokesčius surinktų lėšų Rimanto Kaukėno paramos grupei, padedančiai su onkologinėmis ligomis kovojantiems vaikams.

„Džiaugiamės, kad karatė sporto atstovai palaiko mūsų fondo veiklą ir kartu savo idėjomis bei darbais prisideda prie pagalbos tiems, kuriems jos labiausiai reikia, – renginio atidarymo metu sakė R. Kaukėno paramos grupės direktorius Laimonas Šiaulys. – Ačiū, kad esate kartu. Kartu nuveikėme daug gerų darbų, prižadame juos tęsti“.

Klubų „Shori“ (vadovas – Tomas Zienius) ir „Osu“ (vadovas – Linas Jonika) antrą kartą surengtame turnyre dalyvavo daugiau nei 500 sportininkų nuo 9-mečių iki suaugusiųjų kategorijų, susirinkusių iš 34 Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ir Danijos klubų.

Komandų įskaitoje geriausiai sekėsi Vilniaus „Ippon“ (vadovai – Jevgenijus Jurutas ir Aleksandras Kočkinas) auklėtiniams, kurie iškovojo net devynis aukso medalius (dar 3 sidabro, 5 bronzos). Toliau išsirikiavo Vilniaus „Shin“ (vadovas – Dmitrijus Aleksandrovas; 4 aukso, 6 sidabro ir 8 bronzos), Klaipėdos „Okinava“ (vadovė – Diana Mačiūtė; 4, 2, 9) ir Kuršėnų „Dao“ (vadovas – Vygandas Milieška; 4, 1, 3).

„Antrus metus einame su savo šūkiu, skleidžiame žinią savo bendruomenėje, kad kartu galime padaryti daugiau, padėti fondui, – sakė vienas renginio iniciatorių ir organizatorių T. Zienius. – Mes labiau ambasadoriai, stengiamės padaryti, kad žmonės patikėtų idėja ir prisidėtų. Kasmet stengiamės padaryti renginį vis geresnį, šiais metais ekrane buvo pateikta mūsų veiklos ataskaita, visi galėjo matyti, kokius rezultatus pasiekėme, kur kas buvo panaudota. Kai apsilankai pas sergančius vaikus, o mes tai darome ir metų eigoje, pamatai jų šypsenas, tai atperka viską. Mes šiam renginiui ruošiamės visus metus, bet kai matai rezultatą, negalvoji, kiek darbo buvo įdėta, nors sunku tai ir darbu pavadinti. Visiems prisidedantiems ši veikla suteikia gerų emocijų“.

„Po metų nuo pirmojo renginio galime pasakyti, kad prie mūsų prisijungia vis daugiau bendraminčių, renginio marškinėliai plinta kaip virusas. Tikimės, kad ateityje tokius marškinėlius nešios bent trečdalis Lietuvos, – pritarė partneriui kitas turnyro rengėjas L. Jonika. – Noriu padėkoti visiems prisidėjusiems asmenims, rėmėjams ir neabejoju, kad kitais metais tęsime savo misiją toliau“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

X

Xxxx

Tevas

Dalyvavo 500 dalyviu po 20€ is vaiku = 10.000€ , padovanovo uz400€ kompiuteri . Tai biznis. Vaikas kelesi 7 val ryto , vaziavo 340 km (pirmyn atgal) ,lauke 4 valandas savo kovos , bet del kazkieno ir vyr. teiseju klaidu mergaitei sudalyvauti neteko ,nes jie blogai ivede ir jie nepamate ,kad mergaite ivede i kovas su berniukais . O jau visos mergaites sukovojo ir mergaite liko verkdama del tu neatsakingu veikeju kaltes. Atsiprasymo jokio is ju ,kulturos jokios. Grazino 17€. Jau taip antra karta taip ivyko ir Vilniuje varzybose ,bet pusiau spejo susigaudyti ir dave viena kova. Jei tokie zmones nesugeba organizuoti visko ,tegul nesiima daryti biznio is vaiku sporto ir tegul netraumoja vaiku psihikos !

Tevas

Dalyvavo 500 dalyviu po 20€ is vaiku = 10.000€ , padovanovo uz400€ kompiuteri . Tai biznis. Vaikas kelesi 7 val ryto , vaziavo 340 km (pirmyn atgal) ,lauke 4 valandas savo kovos , bet del Siauliu Tori trenerio ir vyr. teiseju klaidu mergaitei sudalyvauti neteko ,nes jie blogai ivede ir jie nepamate ,kad mergaite ivede i kovas su berniukais . O jau visos mergaites sukovojo ir mergaite liko verkdama del tu neatsakingu veikeju kaltes. Atsiprasymo jokio is ju ,kulturos jokios. Grazino 17€. Jau taip antra karta taip ivyko ir Vilniuje varzybose ,bet pusiau spejo susigaudyti ir dave viena kova. Jei tokie zmones nesugeba organizuoti visko ,tegul nesiima daryti biznio is vaiku sporto ir tegul netraumoja vaiku psihikos !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS