Į Lietuvą atvyks Tarptautinės teniso federacijos prezidentas | Diena.lt

Į LIETUVĄ ATVYKS TARPTAUTINĖS TENISO FEDERACIJOS PREZIDENTAS

Lapkričio 26-27 dienomis Lietuvoje viešės Tarptautinės teniso federacijos (ITF) prezidentas Davidas Haggerty.

D. Haggerty Vilniuje susitiks su Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos atstovais, Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete susitiks su jam vadovaujančia Daina Gudzinevičiūte. Jis taip pat dalyvaus iškilmingame vakare, skirtame šiemet minimam teniso Lietuvoje šimtmečiui. 

„Teniso Lietuvoje šimtmetis ir tam skirti renginiai yra pagrindinė Tarptautinės teniso federacijos apsilankymo mūsų šalyje priežastis. Kartu turėsime puikią progą aptarti galimą tarptautinės federacijos pagalbą vystant Lietuvoje vaikų ir jaunių tenisą, kitus bendrus projektus. Galiausiai norime jam parodyti ir puikią Lietuvoje sukurtą šios sporto šakos infrastruktūrą“, - sako Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas. 

Antrąją vizito Lietuvoje dieną D. Haggerty lankysis „SEB arenoje“, didžiausiame uždarame teniso aikštynų komplekse Baltijos šalyse. Čia jis susitiks ir su geriausiais Lietuvos tenisininkais Ričardu Berankiu ir Laurynu Grigeliu.

Tai bus pirmasis Tarptautinės teniso federacijos vadovo vizitas Lietuvoje.

Šių metų rugsėjo mėnesį amerikietis D. Haggerty, anksčiau vadovavęs šios šalies teniso asociacijai, buvo perrinktas antrai Tarptautinės teniso federacijos prezidento kadencijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS