Į ringą grįžtantis H. Vikšraitis: varžovai galės laužyti savo rankas į mano veidą | Diena.lt

Į RINGĄ GRĮŽTANTIS H. VIKŠRAITIS: VARŽOVAI GALĖS LAUŽYTI SAVO RANKAS Į MANO VEIDĄ

  • 0

„Žinoma, jaudinuosi, – prisipažino po ilgesnės pertraukos į ringą grįžtantis kovotojas Henrikas Vikšraitis. –  Tačiau aš mėgstu iššūkius ir visada laukiu sunkumų. Būnu jiems pasiruošęs“.

Lapkričio 17 dieną  Vilniuje, „Siemens“ arenoje,  „HERO'S KOK WORLD SERIES“ turnyre „Sparta Gym“ auklėtinis surems pirštines su graiku Andreas Mavropoulos.

Verta priminti, kad liepos mėnesė Londone vykusiame „Kingo of Kings“ turnyre varžovas labai tiksliai keliu pataikė H. Vikšraičiui į skruostikaulį, kuris skilo.

„Džiaugiuosi, kad nepaisant mano traumos, teisėjas į viršų po kovos iškėlė mano ranką. Gydymas vyko sklandžiai, teko įdėti tris titanines plokšteles ir jas prisukti varžteliais. Dabar varžovai galės drąsiai mušti man į veidą ir traumuoti sau rankas“, – su šypsena veide kalbėjo H. Vikšraitis.

Paklaustas, ką žino apie būsimą varžovą, kovotojas prisižino visiškai pasitikintis savo treneriu Andriumi Šipaila. „Lauksiu išsamaus trenerio plano, kaip dirbti ringe su šuo kovotoju, – sakė H. Vikšraitis. –  A. Šipaila man visada pataria, kaip geriau dirbti prieš vieną ar kitą kovotoją. Pats stebėjau kelias graiko kovas. Tikiuosi, kad žiūrovams abu paliksime gerą įspūdį“.

Pasak H. Vikšraičio, kelios paskutinės savaitės iki kovos būna itin sudėtingos – tenka mesti nemažai svorio. „Reikia sveikai maitintis ir laikytis režimo. Tikiuosi, kad sugebėsiu atsispirti skaniam maistui“, – nusišypsojo kovotojas.

„Tikiuosi, kad ši kova atneš man daug naudos tobulėjimo ir tolimesnių perspektyvų prasme, o žiūrovams suteiks malonumą, – teigė jis. – Laukiu kuo stipresnių varžovų ir nors sunkiai, titaniniu veidu, bet vis dar skinu pergales“.

GALERIJA

  • Į ringą grįžtantis H. Vikšraitis: varžovai galės laužyti savo rankas į mano veidą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS