Į ringą grįžtantis kaunietis K. Liukaitis: priimsiu visus iššūkius | Diena.lt

Į RINGĄ GRĮŽTANTIS KAUNIETIS K. LIUKAITIS: PRIIMSIU VISUS IŠŠŪKIUS

  • 5

„Reikia turėti daug drąsos žengti į ringą, – teigia dvejus metus kovos ringe nesirodęs Karolis Liukaitis. – Čia ne komandinis žaidimas, kur prastesnį tavo pasirodymą gali pridengti komandos draugai. Ringe esi vienas, o prieš tave stovi žmogus, kuris nori tave nokautuoti. Tai yra šiuolaikinių gladiatorių sportas“.

Daugiausiai laiko Ispanijoje praleidžiantis ir su draugais sukurto verslo reikalais besirūpinantis K. Liukaitis nuolat sportavo „Kiat Choc Dee“ ir „Kyshenko Gym“ sporto klubuose.

Rugsėjo 21 dieną Kaune, „Žalgirio“ arenoje, „KOK World series in Kaunas“ turnyro ringe lietuvis susitiks su vienu geriausiu Latvijos kovotoju Raimondu Aukštikalniu.

„Tikrai pajėgus kovotojas, – apie varžovą kalbėjo K. Liukaitis. – Jis turi gerą charakterį, gerai boksuojasi. Pripažinsiu, kad po dviejų metų pertraukos, tai bus neprastas iššūkis. Bet aš jį priimu, nes jau kurį laiką labai knietėjo sugrįžti į ringą. Be to, kovoti „Žalgirio“ arenoje yra kiekvieno kauniečio svajonė“.

Šiuo metu K. Liukaitis treniruojasi „Fighting and Fitness Center“ su treneriu Sauliumi Šeškevičiumi. Prieš tai dar liejo prakaitą su Lietuvos bokso rinktine, besirengiančia pasaulio pirmenybėms.

„Kaune norisi pasirodyti kuo geriau, – kalbėjo K. Liukaitis. – Savi žiūrovai – tai papildoma motyvacija. Kodėl grįžtu? Daugeliui gali pasirodyti, kad elgiuosi vėjavaikiškai, tačiau niekada ringe nestovėjęs žmogus nesupras, ką tai reiškia. Ir tai būtų labai sudėtinga paaiškinti. Manau, kad daugelis kovotojų tai daro dėl vidinio malonumo, dėl ovacijų, idėjos...“

Pasak K. Liukaičio, kovotojas visuomet tobulėja. „Tokia yra esmė, – nusišypso kovotojas. – Aš negaliu pasakyti, koks būsiu šįkart ringe, bet žinau, kad parodysiu charakterį, kurį, manau, paveldėjau iš tėčio, kuris užsiiminėjo dziudo. Žinau, kad kiekvieną kartą turiu atiduoti visas savo jėgas, turiu daryti per „negaliu“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

To Anas

Karolis kovoja pagal K-1 taisykles, tai prie ko čia komentuoji apie mišrius kovos menus :)

Tautietis

Šis kovotojas labai įdomus :jo priešininkai visad žymiai aukštesni už jį ir jam labai sunku prie jų prieit..bet čia ir slypi įntriga...nes kova tai netik smūgio galia ,bet ir akimirksniu galvoje užgimus taktika bei priešininko veiksmų įžvalga!!! Sėkmės šiam kovotojui!!

Anas

O prie to,kad be bokso mišrios kovos neįmanomos!!Tą bent reiktų žinot komentuojant:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS