I.Daujotaitė - Europos 14-mečių tenisininkų čempionate žais dėl bronzos medalio | Diena.lt

I.DAUJOTAITĖ - EUROPOS 14-MEČIŲ TENISININKŲ ČEMPIONATE ŽAIS DĖL BRONZOS MEDALIO

  • 0

Pajėgiausi keturiolikmečiai Lietuvos tenisininkai šią savaitę dalyvauja Europos teniso asociacijos (Tennis Europe) rengiamose Europos pirmenybėse Turkijoje.

Geriausiai iš lietuvių sekasi Šiaulių teniso mokyklos auklėtinei Ivetai Daujotaitei, kuri ketvirtadienį pusfinalyje 0:6, 2:6 pralaimėjo šeštąjį reitingą turėjusiai rumunei Vitaliai Stamat ir tęs kovą dėl bronzos medalio.

Sostinės teniso klube besitreniruojanti Alisa Gaivoronskytė ketvirtadienį pusfinalyje dėl 9-12 vietų 2:6, 3:6 nusileido baltarusei Julijai Gotovkai ir žais dėl vienuoliktosios pozicijos.

Vaikinių vienetų varžybose Gvido Sabeckio teniso mokyklos auklėtinis Julius Adomavičius pusfinalyje dėl 13-16 vietų 4:6, 6:1, 2:6 turėjo pripažinti juodkalniečio Stefano Dragovičiaus pranašumą ir liko penkioliktas, nes jam mače dėl 15-os vietos be kovos įskaityta pergalė prieš kitą Juodkalnijos atstovą Mario Aleksičių.

Vilniaus teniso akademijos atstovas Ignas Čipkus turnyro dėl 21-24 vietų pusfinalyje 1:6, 2:6 pralaimėjo turkui Ulasui Boranui Ulusoy'u ir varžysis dėl devynioliktosios pozicijos.

Dvejetų varžybose Lietuvos merginų bei vaikinų poros toliau tęs kovą dėl 5-8 vietų.

Lietuvos keturiolikmečių rinktinę Turkijoje lydi Vilniaus teniso akademijos treneris Simas Malakauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS