K. Lavrinovičius: esu laimingas, kai matau spindinčias žmonos akis | Diena.lt

K. LAVRINOVIČIUS: ESU LAIMINGAS, KAI MATAU SPINDINČIAS ŽMONOS AKIS

  • 3

Turbūt nėra žmogaus Lietuvoje, kuris, išvydęs brolius Darjušą ir Kšyštofą Lavrinovičius, nenusišypsotų. LavTwins pasivadinę dvyniai labiausiai garsėja dėl savo geru humoro jausmu – tai puikiai buvo galima įsitikinti žiūrint LNK projektą „Kaukės“, kuriame dvyniai užėmė vieną komisijos nario vietą. Jie vairuoja vienodus automobilius, dėvi tokius pačius drabužius ir, nors retas gerbėjas sutikęs gatvėje geba juos atskirti, Kšyštofas sako, kad su broliu jiedu visai nepanašūs.

„Aš esu į mamą panašus, o Darjušas – grynas tėvas“, – rimtu veidu LNK laidoje „Bus visko“ šį antradienio vakarą 20 val. pasakos garsus krepšininkas ir atskleis, kad jų stulbinantis panašumas kartais supainioja net ir žmonas.

Bene labiausiai broliai skiriasi charakteriais. Kšyštofas gimė keliomis minutėmis anksčiau, todėl jaučiasi didžiuoju broliu, sako, kad yra atsakingesnis, tuo metu Darjušas – impulsyvesnis ir labiau linkęs nerti į avantiūras. Vienintelė charakterio savybė, kuria LavTwins jaučiasi panašūs – nei vienas savęs nelaiko romantiku, tačiau abu mėgsta lepinti žmonas.

Darjušas prisipažins, kad santykių pradžioje su Tatjana nebuvo lengva, tačiau pastaruosius dešimt metų jie nebesipyksta. Vyras labai vertina tai, kad tituluota gražuolė jam ne tik pagimdė tris vaikus, bet ir paliko savo šalį.

„Nebūna nei vienos šventės, kad aš Tatjanai nenupirkčiau kokios dovanos, o ji man. Esu laimingas, kai matau spindinčias žmonos akis, kai žinau, kad ji laiminga“, – pasakos Kšyštofas.

Vyras atskleis, kad dovanas perka likus dviem savaitėms iki šventės, tačiau visus metus stebi, ko jai reikia ar ko ji gali norėti. „Žiūriu, gal jau kokio laikrodžio nebenešioja, reikia naujo arba telefonas įskilo. Jei jau nieko nesugalvoju, padovanoju kvepalus“, – pasakos Kšyštofas ir laidoje „Bus visko“ atskleis, kad brangiausia dovana žmonai kainavo 20 tūkst. eurų, tai buvo žiedas su briliantais.

Darjušo ir Kšyštofo vaikams Kalėdos yra pati laukiamiausia šventė. Visus metus vaikai stengiasi būti geri, mat per Kalėdas išsipildo didžiausi jų norai. Ir nors po eglute paprastai randa planšetes, paspirtukus ar telefonus, pernai Darjušo sūnus Kalėdų senelio paprašė sesutės.

„Jie, aišku, jau girdėjo, kaip mes kalbėjom, kad reikia gal sesutę nupirkti, tai prieš Kalėdas atėjo sūnus ir sako, tėti, tu nepirk sesutės, aš Kalėdų senelio paprašysiu ir jis man ją atneš. Ir atnešė“, – laidoje „Bus visko“ pasakos Darjušas. Vyras prisipažins, kad labai norėjo trečio vaiko. Gimus Leylai vyras gerokai daugiau laiko skiria šeimai, o pirmąjį karantiną vadina išsipildžiusia svajone.

„Visą gyvenimą skraidžiau. Negalėjau šeimai ir vaikams skirti tiek laiko, kiek norėjosi. Dabar net baisu, kad tas karantinas kažkada pasibaigs ir gali vėl tekti mažiau laiko leisti namuose“, – pasakos garsus krepšininkas, kuris su malonumu padeda žmonai rūpintis ne tik vaikais, bet ir namais.

„Jei vienam skauda koją, tai kitam – širdį“, – sako broliai, kurie viską gyvenimą viską daro kartu. Prisimindami vaikystės išdaigas, broliai atskleis, kad, net nusikaltus vienam, bausmes priimdavo abu.

Laidoje „Bus visko“ šį antradienio 20 val. vakarą per LNK broliai Lavrinovičiai atskleis, kaip ketina sutikti šventes šiais metais, pasidalins šeimos tradicijomis ir vaikystės prisiminimais.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

bebras

abu raguoti

v

Nelabai suprantu kam juos kisat i ta eteri?

O kaip

spindėjo akys tos merginos,kurią jūs išprievartavote?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS