Kaimynystėje siaučiant virusui, R. Berankis Belgrade patyrė nesėkmę | Diena.lt

KAIMYNYSTĖJE SIAUČIANT VIRUSUI, R. BERANKIS BELGRADE PATYRĖ NESĖKMĘ

  • 1

Nors kaimyninėje Kroatijoje vykusio turnyro metu išplito koronavirusas, kurio užkratą pasigavo ir geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius, Serbijoje ir toliau tęsiasi Rytų Europos teniso čempionatas, kuriame varžosi ir lietuvis Ričardas Berankis.

Trečiadienį jam kortuose pergalės iškovoti nepavyko.

30-metį prieš kelias dienas paminėjusi 72-oji planetos raketė po beveik dviejų valandų kovos nusileido bosniui Mirzai Bašičiui (ATP-309) – 6-7(4), 3-6.

Penkias iš septynių ankstesnių tarpusavio dvikovų prieš dviem metais jaunesnį varžovą laimėjęs R. Berankis patyrė antrą pralaimėjimą Janko Tipsarevičiaus teniso akademijoje Belgrade vykstančiame turnyre – prieš tai jis suklupo tik mače prieš Borisą Butuliją, iš kurio pasitraukė vos po 13 minučių.

Pirmadienį ir antradienį nesunkiai Marko Miladonovičių ir Matejų Sabanovą nugalėjęs lietuvis antrojo etapo G grupėje užėmė antrąją vietą – jį aplenkė tik visus tris sykius triumfavęs M. Bašičius.

Primename, kad pirmajame etape R. Berankis taip pat iškovojo dvi pergales iš trijų galimų, tačiau tuomet grupėje užėmė pirmąją vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Atostogauju

Dabar su seima dubrovnike ir joks cia virusas nesiaucia-kodel zurnaliugos mano kad gali skleisti Mela ir zmones tipo visikai buki !!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS