Karatė čempionate – solidžios klaipėdiečių pergalės | Diena.lt

KARATĖ ČEMPIONATE – SOLIDŽIOS KLAIPĖDIEČIŲ PERGALĖS

  • 0

Trys klaipėdiečiai, sporto klubo "Okinava" sportininkai, Lietuvos kiokušin karatė aukščiausio lygio varžybose, kuriose vyko atranka į Europos čempionatą, iškovojo stulbinančias pergales. Jau balandžio 2-ąją vyks Europos suaugusiųjų čempionatas, kuriame Lietuvos ir Klaipėdos vardą gins Diana Mačiūtė, Rima Lisinskaitė ir Matas Sasnauskas.

Sporto klubo "Okinava" vadovė ir trenerė  D.Mačiūtė toliau žengia pergalių keliu, iškovojusi aukso medalį kata (technikos demonstravimas) rungtyje Lietuvos suaugusiųjų čempionate.

Pirmoje kovoje ji 5:0 rezultatu nugalėjo varžovę iš Klaipėdos. Pusfinalio kovoje jai pirmą kartą teko varžytis su savo mokine R.Lisinskaite.

Finalinėje kovoje Diana užtikrintai nugalėjo 2021 m. Europos kata vicečempionę iš Marijampolės ir iškovojo kelialapį į Europos čempionatą.

2021-aisiais tapusi geriausia metų trenere, D.Mačiūtė subūrė naują komandą ir su savo auklėtiniais R.Lisinskaite bei M.Sasnausku dalyvavo komandinėje kata rungtyje.

Komandinę katą jie turėjo atlikti tris kartus prieš varžovus iš Klaipėdos.

Visus tris kartus 5:0 rezultatu nugalėjo ir Lietuvos čempionais tapo D.Mačiūtės komanda, kuri iškovojo kelialapį į Europos čempionatą.

Lietuvos suaugusiųjų čempionatas yra vienas stipriausių Europoje, nes jame dalyvauja tituluočiausi Lietuvos karatė kovotojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS