Kaunietis kovotojas N. Lukošiūnas: nesitikiu lengvos kovos | Diena.lt

KAUNIETIS KOVOTOJAS N. LUKOŠIŪNAS: NESITIKIU LENGVOS KOVOS

  • 1

„Savo priešininkais domėtis nemėgstu, viską pamatysime ringe, – sakė kaunietis kovotojas Nauris Lukošiūnas. – Žinau, kad mano varžovas yra iš stiprios kikbokso mokyklos, todėl rengiuosi atsakingai, kaip ir visoms kitoms kovoms“.

Rugsėjo 21 dieną Kaune, „Žalgirio“ arenoje, „KOK World series in Kaunas“ turnyro ringe „One Blood“ klubo kovotojas N. Lukošiūnas surems pirštines su Canu Pinaru iš Olandijos.

Kelerius metus žiūrovai nematė N. Lukošiūno KOK ringe. „Per tuos metus kaupiau patirtį užsienyje vykusiuose turnyruose, – priminė kovotojas, dalyvavęs ir DSF turnyre. – Per tą laiką neapleidau treniruočių, stengiausi tobulėti visapusiškai, su broliu Herkumi intensyviai treniravomės. Kiekvieno pasirengimo metu mes dirbame kartu. Esame kartu, vienas kitam padedame ir negailime patarimų. Brolis yra svarbiausias žmogus mano karjeroje“.

N. Lukošiūnas tikino, kad KOK ringe stengsis parodyti geriausias savo puses. „Jaučiu didelę aistrą šiam sportui, kuri veda mane į ringą, – kalbėjo kovotojas. – Visuomet buvo ir yra noras laimėti ir tobulėti. Niekada nesitikiu lengvos kovos. Tikiuosi, jog žiūrovai pamatys gražią ir technišką kovą, kuri atneš man pergalę“.

Paklaustas, kaip jaučiasi prieš kovą, N. Lukošiūnas atviras: „Emocijos kiekvieną kartą yra skirtingos ir kartu panašios“.

„Labai svarbu, kur vyksta turnyras, visuomet smagu kovoti gimtinėje, – kalbėjo N. Lukošiūnas. – Pačias emocijas, užplūstančias lipant į ringą, apibūdinti tikrai sunku, tai yra nerealus jausmas. To nepatyręs žmogus sunkiai galėtų įsivaizduoti, o žodžiais sunku nusakyti“.

Kovotojas džiaugėsi, kad KOK turnyras vyks Kaune. „Kovoti namuose – nuostabus jausmas, tačiau jaučiu didesnę įtampą ir atsakomybę, nes nesinori nuvilti savo sirgalių“, – kalbėjo N. Lukošiūnas.

Daugiau naujienų ieškokite www.bushido.lt.

GALERIJA

  • Kaunietis kovotojas N. Lukošiūnas: nesitikiu lengvos kovos
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Mediniai dirzai

Ir vel del tu mediniu dirzu , is kur dbr atves kovotoju ? Gal is zimbaves, tas kok tai pajuoka.. kaip Danyla sake baikit kovot del tu mediniu dirzu..apgailetina

SUSIJUSIOS NAUJIENOS