Kauno beisbolininkai triumfavo Vilniuje | Diena.lt

KAUNO BEISBOLININKAI TRIUMFAVO VILNIUJE

  • 1

Praėjusį savaitgalį Vilniuje universalioje sporto arenoje “Sportima” įvyko jau tradicija tampantis salės beisbolo turnyras “Vilnius CUP 2013″, kuriame rungtyniavo komandos iš Lietuvos, Estijos, Baltarusijos ir Rusijos U12 (iki 12 metų) ir U15 (iki 15 metų) amžiaus grupėse. Kaunui šiame turnyre atstovavo su Kaunas “Lituanica” U12, Kaunas “Lituanica-1″ U-15 ir Kaunas “Lituanica-2″ U15 komandomis.

Sėkmingas buvo Kaunas Lituanica U12 žaidimas, iškovojant garbingą 5 vietą iš 9 komandų. Nugalėti tokie pajėgūs varžovai kaip Radviliškio “Bėgiai”, Minsko “Minsk” ir Maskva U12, o pralaimėta tik vienu tašku Vilniaus “BK Vilnius” ir Bresto “Zubrs” komandoms. Kauno Lituanica-U12 komandoje puikiu žaidimu visus džiugino šie žaidėjai: Ugnius Navickas (P, SS), Jonas Vaičaitis (C), Dovydas Lukoševičius (1B), Andrius Stravinskas (2B), Eividas Zujevas (SS, P), Julius Česnavičius (3B), Lukas Simonavičius (3B), Karolis Liutkus (1B), Danielius ir Dominykas Kurbanbaev (RF), Kasparas Vengalis (CF), Augustinas Gruodis (LF). Komandą treniruoja Donatas Maciulevičius ir Audrius Beliauskas.
Reikia pastebėti, kad Ugnius Navickas išrinktas naudingiausiu Kauno Lituanica U12 komandos žaidėju, o Jonas Vaičaitis pateko į viso turnyro komandų geriausių žaidėjų devintuką (All Stars sudėtis).

Labai sėkmingas šis turnyras buvo Kauno Lituanica-1 U15 komandai. Po labai sėkmingo pasirodymo grupės varžybose, Kaunas Lituanica-1 U15 komanda pusfinalyje beveik be pasipriešinimo rezultatu 2:1 nugalėjo amžinus savo priešininkus Vilniaus “BK Vilnius” komandą ir finale susitiko su Maskvos “Balashikha”. Jau nuo pat pradžių Maskviečiai pradėjo rinkti taškus ir iki paskutinio kėlinio pirmavo 0:5, tačiau tada kauniečiai susiėmė į rankas ir vienu puolimu išlygino rezultatą 5:5.

Pratęsimas visų beisbolo sirgalių džiaugsmui sėkmingesnis buvo kauniečiams, kurie U15 amžiaus grupėje tapo “Vilnius Cup 2013″ turnyro nugalėtojais. Čempionų komandos sudėtyje žaidė Džiugas Garvilčikas (P), Titas Makarevičius (C), Renatas Skukauskas (P, 1B), Norvydas Žukauskas (SS), Mindaugas Strimaitis (3B), Deividas Tomaševskis (P, OF), Domas Kamandulis (RF), Ernestas Masaitis (2B), Egidijus Dovydas (CF), Domantas Bajorinas (LF).Komandą treniruoja Donatas Maciulevičius ir Sigitas Kamandulis.
Neliko Kauno U15 komanda ir be nominacijų. Renatas Skukauskas tapo viso turnyro pačiu naudingiausiu žaidėju (MVP). Mindaugas Strimaitis gavo geriausio atmušėjo prizą, o Džiugas Gavrilčikas pateko į viso turnyro komandų geriausių žaidėjų devintuką (All Stars sudėtis).

GALERIJA

  • Kauno beisbolininkai triumfavo Vilniuje
beisbolaskaune.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Šaunuoliai Domai ir Mindaugai....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS