Kauno kovotojai siekia aukso medalių | Diena.lt

KAUNO KOVOTOJAI SIEKIA AUKSO MEDALIŲ

  • 0

Kauno kovotojai Mindaugas Narauskas ir Ovidijus Jurginas – per žingsnį nuo Prahoje (Čekija) vykstančio Europos muai tai (Tailando bokso) čempionato aukso medalių: abu lietuviai grumsis finaluose.

M.Narauskas (svorio kategorija iki 71 kg, klubas "Titanas") pirmiausia privertė kapituliuoti Danijos sportininką Ramizą Uglą, po to – ir turką Arifą Adilą Gulerą.

Dėl Europos čempiono titulo kaunietis šiandien išmėgins jėgas su Izraelio atstovu Rolle Ulmanu.

Šiemet balandį Turkijoje surengtame Europos muai tai lygos profesionalų turnyre M.Narauskas įveikė visus savo varžovus ir iškovojo čempiono diržą.

Klubo "Otso Gym" atletas Ovidijus Jurginas (iki 86 kg) Prahoje nokautavo makedoną Aleksandrą Ščekičių. Varžovas, su kuriuo kaunietis susitiks lemiamoje kovoje dėl aukso medalio, paaiškėjo vakar vakare.

Mantas Rimdeika (svorio kategorija per 91 kg, klubas "Otso Gym"), laimėjęs pirmą dvikovą (įveikė čeką Michalą Janačeką) ir užsitikrinęs mažiausiai bronzos medalį, vakar pusfinalyje kovėsi su rusu Maksimu Sazoncevu.

Šiandien į ringą žengs ir vienintelė Lietuvos atstovė merginų varžybose, panevėžietė Gabija Otilija Morkūnaitė (iki 57 kg, "Kovos akademija"). Ji susikaus su vengre Eniko Toth.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS