Keturis kartus nuo pralaimėjimo išsigelbėjęs I. Karlovičius laimėjo trilerį Madride | Diena.lt

KETURIS KARTUS NUO PRALAIMĖJIMO IŠSIGELBĖJĘS I. KARLOVIČIUS LAIMĖJO TRILERĮ MADRIDE

  • 0

38-erių Ivo Karlovičius nutraukė keturių iš eilės pralaimėjimų seriją „Mutua Madrid Open“ pirmenybėse ir laimėjo fantastiško grožio trilerį.

Kroatas atliko net 35 neliečiamus padavimus, o nuo pergalingo varžovo taško išsigelbėjo net keturis kartus bei iškovojo pergalę prieš Roberto Bautista-Agutą 7:6 (7:4), 6:7 (7:9), 7:6 (9:7).

38-erių I.Karlovičius šį sezoną vis dar ieško savojo žaidimo, o iš viso iškovojo 8 pergales bei patyrė 9 nesėkmes. Madride jis geriausiai pasirodė 2005 ir 2008 metais, kai pateko į ketvirtfinalį.

Dėl vietos „Mutua Madrid Open“ stipriausiųjų aštuonete jis susikaus su 12 turnyro rakete Grigoru Dimitrovu.

Trečiąją varžybų dieną pergalę taip pat iškovojo belgas Davidas Goffinas. Jis 7:6 (7:3), 6:0 nugalėjo vokietį Florianą Mayerį. Pergalingai savo pasirodymą Ispanijoje pradėjo ir kroatas Borna Čoričius, kuris 6:3, 7:6 (7:5) įveikė Mischą Zverevą.

Dar vieną skaudžią nesėkmę patyrė australas Bernardas Tomičius. Jis 5:7, 6:4, 2:6 nusileido amerikiečiui Ryanui Harrisonui.

Į „Mutua Madrid Open“ aštuntfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 68 tūkst. eurų piniginę premiją bei 90 ATP reitingo taškų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS