Kovotojas K. Buslys: jaudulį prieš kovą paverčiu stipriąja jėga | Diena.lt

KOVOTOJAS K. BUSLYS: JAUDULĮ PRIEŠ KOVĄ PAVERČIU STIPRIĄJA JĖGA

  • 1

Žiūrovų dėmesį prikaustantis MMA turnyras „King of the cage Baltic Tour 3“ vėl grįžta į Kauną. Gegužės 19 d. 19 val. Kauno sporto halėje vyks kovos narve. Turnyre jau ne pirmą kartą Lietuvos vardą gins K. Buslys kovoje su sportininku iš Kanados N. Crosswellu.

K. Buslys yra Lietuvos laisvųjų imtynių čempionas, „Saulės mūšio ketvirtuko“ nugalėtojas, MMA Bushido World GP ir „King of cage“ turnyrų dalyvis ir nugalėtojas. „Besiruošiant turnyrui turiu ne tik įnirtingai treniruotis, bet ir atsikratyti septynių kilogramų. Gerai, kad tikslo pasiekti ir susitvarkyti mitybą man padeda žmona“, – šypsosi kovotojas.

Sportininkas mano, kad besiruošiant kovai svarbu paanalizuoti savo priešininko kovojimo bruožus ir įpročius. „Esu patyręs kovotojas, nes jau ne kartą teko lipti į ringą ar narvą ir atstovauti ne tik savo sporto klubui „Dainralfui“, bet ir Lietuvai. Jaudulį prieš kovą moku paversti stipriąja jėga. Iš artėjančio turnyro tikiuosi didelio žiūrovų palaikymo, ir, žinoma, pergalės“, – sako K. Buslys.

Gegužės 19 d. KOTC narve susikaus ne tik Lietuvos, bet ir Amerikos, Islandijos, Ukrainos, Maldovos, Rusijos, Bulgarijos sportininkai. Vakarą vainikuos merginų kova, kurioje susirems MMA kovotoja E. Puidaitė su kanadiete C. Anderson. Renginio metu koncertuos jaunimui gerai žinoma hiphopo grupė „Flying Saucer Gang“ iš Kauno.

Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti neįprastas ir įtemptas kovas.

Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

GALERIJA

  • Kovotojas K. Buslys: jaudulį prieš kovą paverčiu stipriąja jėga
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nu slykstu...

tu savo jauduli paversk kokiu nors geru darbu... o ne kito zmogaus sudauzymu ar net sutraumavimu...dauzyti zmonems galvas tikrai joks pasiekimas gyvenime.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS