Kovotojas A. Misiūnas gailisi, kad dalyvavo riaušėse prie Seimo: noriu atsiprašyti | Diena.lt

KOVOTOJAS A. MISIŪNAS GAILISI, KAD DALYVAVO RIAUŠĖSE PRIE SEIMO: NORIU ATSIPRAŠYTI

  • 10

Prie Seimo vykusiose riaušėse dalyvavęs žinomas kovotojas Arnoldas Misiūnas po beveik mėnesio nusprendė pralaužti tylą bei atsiprašyti. Socialiniame tinkle „Facebook“ sportininkas išreiškė apgailestavimus ne tik savo atstovautam klubui „Sparta Gym“, bet ir visuomenei, teigiant, kad jo elgesys buvo neapgalvotas ir pagrįstas emocijomis.

„Kartais reikia laiko, kad suprastum ir įvertintum, kokius padarinius gali iššaukti neapgalvotas, emocijomis grįstas elgesys. Šiandien tą suprantu ir noriu atsiprašyti“, – feisbuko įrašą pradėjo kovotojas.

„Labiausiai už tai, kad elgiausi savanaudiškai žiūrėdamas tik savo emocijų bei interesų ir nepagalvojau, kad mano dalyvavimas mitinge prie Seimo gali pakenkti geram klubo vardui. Taip pat noriu atsiprašyti, kad laiku neužkirtau kelio tolimesniems pranešimams ir savo pozicijos neišsakiau anksčiau, siekiant išvengti klubo tapatinimo su mano, kaip juos atstovaujančio sportininko elgesiu.

Suprantu, kad tokie mano veiksmai neatspindi klubo vertybių ir neatskleidžia profesionalaus požiūrio į sportą. Kiekvienas turi atsakyti už savo klaidas, jas pripažinti ir iš jų mokytis. Todėl dar kartą atsiprašau, kad dėl mano klaidos buvo sudvejota klubo, kolegų̨ ir trenerių reputacija.

„Sparta“ visada buvo ir man yra Šeima. Visada būsiu dėkingas už tai, kad klubas mane priėmė į savo gretas, mokė, palaikė ir manimi tikėjo. Jų dėka turėjau galimybę pažinti tikrų varžybų jausmą, susipažinti ir mokytis iš geriausių savo srities sportininkų“, – mintis dėstė A. Misiūnas.

Prie Seimo kilo riaušės

P. Peleckio / Fotobanko nuotr.

Primename, kad po skambiai nuvilnijusio incidento A. Misiūno palaikytojų pusę paliko sporto klubas viešai atsiprašant bei pareiškiant, jog visi santykiai su kovotoju yra nutraukiami.

„Visada sunku pripažinti, kad esi neteisus, bet kai taip nutinka, privalai tą padaryti ir atsiprašyti“, – feisbuke rašė „Sparta Gym“.

„Mums iki šiol sunku suvokti ir priimti, kad žmogus, atstovavęs mūsų klubui, piktnaudžiavo mūsų pasitikėjimu ir pirmiausia savo veiksmais, o vėliau ir melu pakenkė klubo, kuris buvo jį priėmęs į savo gretas, bendrai ir konkrečiai visų juo pasitikėjusių kolegų ir trenerių reputacijai“.

Socialinėje erdvėje pradėjus plisti vaizdo įrašams, kuriuose buvo matomas A. Misiūną primenantis vyras, turintis tokias pačias kūno tatuiruotes, prie Seimo mėtantis akmenis į pareigūnus. Pats kovotojas šiuos kaltinimus kategoriškai neigė, delfi.lt teigdamas, kad įraše užfiksuotas žmogus nėra jis, o tik panašus į jį vyras.

A. Misiūnas sulaukė bausmės ir iš Lietuvos kikboksingo federacijos. Federacija pareiškė, kad smurto netoleruoja, todėl žinomas sportininkas, per riaušes metęs akmenį į pareigūnus, bus diskvalifikuotas metams.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

nu

dar vienas aslilelis nezinantis kam buciuot netoli bambos

.

LOCHS

Chyy

slabakas apsimyžo:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS