Kylanti bušido žvaigždė M. Danius: artėjanti kova prasidės stipriais smūgiais | Diena.lt

KYLANTI BUŠIDO ŽVAIGŽDĖ M. DANIUS: ARTĖJANTI KOVA PRASIDĖS STIPRIAIS SMŪGIAIS

  • 0

„Atsakomybė visada yra didelė. Ji didėja su kiekviena pergale“, – sako kylanti Lietuvos kovinio sporto žvaigždė Martynas Danius, kuris šiuo metu intensyviai ruošiasi „MMA BUSHIDO & KOK WORLD SERIES 2017“ turnyrui Kaune.

Rugsėjo 23-ą dieną „K-1 Akademijos“ auklėtinis Kauno „Žalgirio“ arenoje surems pirštines su Mindaugu Packevičiumi.

„Pasiruošimas vyksta gerai, negaliu pasakyti, kad viskas pagal planą, bet sportuoju, stengiuosi. Laiko dar yra, – teigė M. Danius. – Apie savo varžovą neturiu daug informacijos, tačiau mačiau, kad jis dalyvauja įvairiuose turnyruose, kovojo prieš Igorį Osininą. Tada mano būsimas varžovas pralaimėjo, o aš esu įveikęs Igorį. Tiesa, „matematika“ šiame sporte neveikia. Gaila“.

Klaipėdietis prisipažino, kad specialių palinkėjimų savo varžovui neturi. „Palinkėsiu to paties, ko linkiu kiekvienam pažįstamam kovotojui – geros kovos, – pagarbiai kalbėjo M. Danius. – Kuo baigsis kova? Nesakysiu. Tik žinau, kad ji prasidės stipriais smūgiais“.

„Kovosiu Kaune prieš kaunietį. Tikiu, kad publika palaikys Mindaugą. Tačiau tikiuosi, kad bus įvertintos ir mano pastangos, – kalbėjo M. Danius. – Stengsiuosi nenuvilti savo trenerio, savęs bei, žinoma, visų tikinčių manimi“.

GALERIJA

  • Martynas Danius
LBF ir B. Draguno nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS