L. Grigelis krito turnyro Italijoje aštuntfinalyje | Diena.lt

L. GRIGELIS KRITO TURNYRO ITALIJOJE AŠTUNTFINALYJE

  • 0

Vakar „Ata Battisti Trento“ turnyre savo sezoną pradėjusio Lauryno Grigelio (ATP-475) pergalių serija nutrūko ties viena. Lietuvis aštuntfinalyje 4:6, 1:6 nusileido šeštą skirstymą turinčiam bosniui Nermanui Fatičiui (ATP-362). (ATP-362).

Pirmasis setas buvo itin atkaklus – abu tenisininkai laimėdami savo padavimų serijas žygiavo link pratęsimo, tačiau 10-ajame geime bosnis mūsų tautiečiui sudavė netikėtą smūgį (išnaudojo vienintelį break point'ą sete) ir laimėjo setą 6:4.

Antroje partijoje Laurynui pritrūko žaidybinės praktikos. Aukščiau reitinguotas varžovas vėlgi išnaudojo visas susikurtas progas laimėti paduodant oponentui (2/2), o savo ruožtu lietuvis neišnaudojo abiejų šansų.

Susitikimas truko 1 valandą ir 16 minučių. Ketvirtfinalyje N.Fatičius kausis prieš pirmą turnyro raketę belgą Rubeną Bemelmansą (ATP-226), kuris praeityje ATP reitinge buvo pirmajame šimtuke.

Už patekimą į antrąjį varžybų ratą L.Grigelis užsidirbo 1 ATP reitingo tašką ir 430 JAV dolerių. Dabar tenisininkas grįš į Lietuvą ir ruošis kovo 6-7 dienomis Šiauliuose vyksiančiame Daviso taurės mače prieš portugalus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS