Lietuvos beisbolo pažiba D. Neverauskas: sezonas buvo neblogas | Diena.lt

LIETUVOS BEISBOLO PAŽIBA D. NEVERAUSKAS: SEZONAS BUVO NEBLOGAS

  • 0

Tris mėnesius Lietuvoje viešintį Dovydą Neverauską daugelis sporto sirgalių dar sunkiai atpažįsta, tačiau tarp jaunųjų beisbolininkų jis – tikra žvaigždė. Šiemet 24 metų atletas įsirašė į Lietuvos sporto istoriją kaip pirmasis beisbolininkas, prasibrovęs į stipriausią pasaulio lygą – MLB. Lietuvis sezoną pradėjo antroje pagal pajėgumą lygoje, tačiau balandį pateko į „Pittsburgh Pirates“ starto sudėtį.

„Dirbau, kad metai būtų sėkmingi, tikrai sezonas neblogas buvo. Aišku, norėtųsi dar geriau, tai to ir siekiame kitiems metams“, – tikina „Pittsburgh Pirates“ žaidėjas

D. Neverauskas MLB lygoje sužaidė 24 rungtynes. Labiausiai metiko pozicijoje rungtyniaujantį beisbolininką džiugina, kad sezono pabaigoje atsirado žaidimo kokybė ir pastovumas, tad komanda jį į aikštę išleisdavo vis svarbesniais rungtynių momentais.

„Tiesiog reikėjo užsitarnauti pasitikėjimą, kad gaučiau sudėtingesnes situacijas, tad reikėjo dirbti, parodyti, kad galima pasitikėti“, – sako D. Neverauskas.

Individualiai Lietuvoje besitreniruojantis sportininkas į Jungtines Valstijas skris už mėnesio ar pusantro. Kol kas lietuvis nėra tikras, ar vėl prasibraus į Pitsburgo komandos starto sudėtį. MLB lygoje ekipos gali iškeisti ar atleisti žaidėjus net prieš pat sezono pradžią.

Daugiau apie tai – Brigitos Virbalytės reportaže

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS