Lietuvos paplūdimio tinklininkai „Beach Pro Tour“ turnyre Maljorkoje – tarp keturių stipriausių | Diena.lt

LIETUVOS PAPLŪDIMIO TINKLININKAI „BEACH PRO TOUR“ TURNYRE MALJORKOJE – TARP KETURIŲ STIPRIAUSIŲ

  • 0

Maljorkoje (Ispanija) vykstančiame paskutiniame šių metų „Beach Pro Tour Futures“ serijos turnyre Europoje puikiai rungtyniauja lietuviai Tomas Staševičius ir Arnas Rumševičius, prasibrovę iki pusfinalio, praneša Lietuvos tinklinio federacija.

Turnyrą lietuviai pradėjo A grupės pusfinalyje po dramatiškos kovos 2-1 (29:27, 11:21, 16:14) įveikę turkus Hasaną Mermerą ir Safą Urlu.

Grupės finale T. Staševičius ir A. Rumševičius 0-2 (24:26, 16:21) nusileido turnyro favoritams latviams – tituluotajam Aleksandrui Samoilovui ir Mihailui Samoilovui. Ši nesėkmė reiškė, kad mūsiškiai atkrintamąsias varžybas turėjo pradėti nuo pirmojo rato.

Pirmajame atkrintamųjų varžybų rate šeštadienį Lietuvos paplūdimio tinklininkai 2-0 (21:19, 25:23) palaužė slovakus Lubošą Nemecą ir Adrianą Petrufą. Po kelių valandų lietuviai stojo į kovą ketvirtfinalyje ir pasiekė dar vieną pergalę – 2-0 (21:18, 21:19) įveikti prancūzai Joadelis Gardoque ir Keranas Duvalis.

Pusfinalyje T. Staševičius ir A. Rumševičius žais su antrais pagal skirstymą austrais Timo Hammarbergu ir Timu Bergeriu.

Vyrų paplūdimio tinklinio turnyro Maljorkoje prizų fondą sudaro 5 tūkst. eurų.

GALERIJA

  • Lietuvos paplūdimio tinklininkai „Beach Pro Tour“ turnyre Maljorkoje – tarp keturių stipriausių
Lietuvos tinklinio federacijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS