Lietuvos stalo tenisininkė sukūrė sensaciją Europos žaidynėse | Diena.lt

LIETUVOS STALO TENISININKĖ SUKŪRĖ SENSACIJĄ EUROPOS ŽAIDYNĖSE

  • 4

„Netikiu. Nors ir turiu tikėti. Bet netikiu“, – sunkiai tramdydama džiaugsmo ašaromis išsiveržusias emocijas kartojo Kornelija Riliškytė, sukūrusi sensaciją Europos žaidynių stalo teniso turnyre.

585 vietą pasaulio reitinge užimanti lietuvė Krokuvoje vykstančių žaidynių antrajame etape 4:0 (11:9, 11:6, 11:9, 12:10) palaužė 140 planetos raketę italę Deborą Vivarelli.

30 metų Italijos stalo tenisininkė buvo laikoma akivaizdžia dvikovos favorite ir tai, anot 20-metės lietuvės, buvo labai svarbus veiksnys jai žengiant pergalės link.

„Aš turėjau psichologinį pranašumą. Ji pradėjo mačą su jauduliu. Ir ilgai negalėjo jo atsikratyti. O aš, laimėjusi pirmą setą, pasijaučiau komfortiškai. Po antro – dar labiau. Bet antroje mačo pusėje jau ji neturėjo ko prarasti, o man atsirado jaudulys. Bet susitvarkiau su tuo ir labai džiaugiuosi. Ir noriu gyventi šioje akimirkoje“, – sakė trenerės Jolantos Prūsienės auklėtinė.

Pirmame turnyro mače šiandien ryte ji pademonstravo neįtikėtiną kovingumą ir 4:3 palaužė Sakartvelo atstovę Aną Nikoiani, nors buvo atsilikusi 0:3.

Rytoj 12.20 val. Lietuvos laiku K.Riliškytės šešioliktfinalyje laukia dar sunkesnis išbandymas – akistata su 19 vietą pasaulio reitinge užimančia Prancūzijai atstovaujančia 37 metų kine Jis Nan Yuan.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ŠAUNU

GARBINGAI TĘSIA STALO TENISININKŲ TRADICIJAS.

Violeta.

Šalin jauduiį ir pirmyn!!!

Senukas

Šaunuole
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS