„Motor“ ir „Montpellier“ sužinojo varžovus atkrintamosiose varžybose | Diena.lt

„MOTOR“ IR „MONTPELLIER“ SUŽINOJO VARŽOVUS ATKRINTAMOSIOSE VARŽYBOSE

  • 0

Trečiadienį pasirodymą EHF Čempionų lygos grupių etape baigė Gintaro Savukyno treniruojamas ir Aideno Malašinsko Zaporožės „Motor“ klubas, kuris išvykoje 34:42 (18:23) nusileido šį sezoną taip nė sykio ir nesuklupusiai Barselonos „Barcelona“ ekipai.

A.Malašinskas šiame mače pasižymėjo 3 įvarčiais, o rezultatyviausiai Ukrainos klube rungtyniavo Večiaslavas Bokhanas, pelnęs 11 įvarčių, Dmytro Gorina pridėjo 5 tikslius metimus.

Nugalėtojams 8 įvarčius įmetė Dika Memas, po 5 pridėjo Aitoras Arino ir Aleixis Abello, po 4 – Aaronas Palmarssonas ir Timothey’us N’guessan.

Pralaimėjimu pasirodymą grupėje baigę „Motor“ liko penktoje vietoje ir atkrintamosiose varžybose susitiks su kitos grupės ketvirtąja ekipa.  Jau dabar aišku, kad ketvirti A grupėje bus Bresto „Meškov“ rankininkai.

Atkrintamųjų pradžia EHF Čempionų lygoje numatyta kovo mėnesio pabaigoje ir aštuntfinalio etape bus žaidžiama dviejų rungtynių serija.

Sėkmingai savo pasirodymą Europos lygos varžybų grupės etape baigė Jono Truchanovičiaus atstovaujamas Monpeljė „Montpellier“ klubas, kuris namuose 37:25 (21:14) įveikė Našicų „Nexe“ rankininkus.

Lietuvis prie šios pergalės prisidėjo 1 įvarčiu, du sykius buvo šalinamas 2 minutėms ir kartą buvo įspėtas geltona kortele.

Nors „Montpellier“ dėl pandemijos nesužaidė trijų rungtynių, kuriose šiai ekipai buvo skirti techniniai pralaimėjimai,  tačiau finišavo trečioje grupės vietoje ir atkrintamosiose varžybose susitiks su šveicarų Šafhauzeno „Kadetten“ klubu.

J.Truchanovičius dar šią savaitę prisijungs prie Lietuvos rinktinės, kuri ruošiasi itin svarbioms Europos čempionato atrankos rungtynėms su Izraelio rinktine.

Kovo 9 dieną Lietuva su Izraeliu susitiks išvykoje, o kovo 14 dieną komandos dar kartą tarpusavyje žais jau Vilniuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS