N. Lukošiūnas: kovos menai tai ilgas maratonas, o ne trumpas sprintas | Diena.lt

N. LUKOŠIŪNAS: KOVOS MENAI TAI ILGAS MARATONAS, O NE TRUMPAS SPRINTAS

  • 0

Tarptautinis bušido turnyras „KOK’120 World Series“ sugrįžta į Vilnių. Jau kovo 16 d. dvikovinio sporto mėgėjai turės galimybę vėl prisiminti adrenalino jausmą, kurį sukelia jau tradiciniais tapę tarptautiniai bušido „King of Kings“ (KOK) turnyrai.

Atkaklumu ir universalumu kovoje pasižymintis kovotojas Nauris Lukošiūnas sugrįžta į ringą jau kovo 16 d., kur susikaus su sportininku iš Nyderlandų. 2023-ieji jam atnešė tiek didžiulių laimėjimų, tiek rimtų išbandymų, tačiau tai buvo ir progresyvumo, tobulėjimo laikas. Nors traumos ir infekcijos laikinai sustabdė Naurio dalyvavimą turnyruose, jis liko nepalaužtas ir dabar, žvelgdamas į 2024-uosius, yra pasiryžęs grįžti į kovą stipresnis nei bet kada.

Dėl čempiono titulo vienoje iš artėjančių kovų „One Blood gym“ atstovaujantis N. Lukošiūnas turėjo susiremti su Suomijos atstovu Niko Korventausu, tačiau šios kovos sirgaliams dar teks palaukti. To priežastis – organizacijos nustatyta sąlyga pakilti savo kategorijos reitinge, prieš tai iškovojus pergalę kitoje reitinginėje kovoje. Kovotojas pabrėžė, kad tai yra būtina norint kovoti dėl titulo ateityje, o jis pasiryžęs laikytis federacijos nustatytų taisyklių.

Nauris sunkiai ir intensyviai ruošiasi artėjančiai kovai. Jo brolis ir treneris Herkus Lukošiūnas išsamiai atlieka varžovų analizę ir formuoja kovų strategijas, leisdamas Nauriui sutelkti dėmesį vien į plano vykdymą.

Kovotojas pasidalijo ir keletu patarimų jauniesiems atletams, žengiantiems į kovos menų pasaulį, pabrėždamas svarbą rasti patyrusius ir kompetentingus trenerius ir suprasti, kad kovos menai – tai ilgas maratonas, o ne trumpas sprintas.

Baigdamas interviu, N. Lukošiūnas kreipėsi į savo sirgalius, dėkojo už paramą ir palaikymą ir pridūrė: „Mes, kovotojai, įdedame be galo daug darbo ir pastangų, kad, atėjus laikui, savo sirgaliams garantuotume įspūdingą reginį. Palinkėsiu jums įspūdingų, gerų kovų „Avia Solutions Group“ arenoje, na, o mums to, ko labiausiai reikia, kad palaikytumėte mus iš visos širdies. Iki susitikimo kovo 16 d.!“

Atvykite ir nepraleiskite progos viską pamatyti savo akimis Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje! Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

GALERIJA

  • N. Lukošiūnas: kovos menai tai ilgas maratonas, o ne trumpas sprintas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS