Namuose puikią gynybą demonstravusi „Airwell Energija“ finale vėl išsiveržė į priekį | Diena.lt

NAMUOSE PUIKIĄ GYNYBĄ DEMONSTRAVUSI „AIRWELL ENERGIJA“ FINALE VĖL IŠSIVERŽĖ Į PRIEKĮ

  • 0

Kovoje dėl Lietuvos čempionų titulo sužaistos trečiosios tarpusavio rungtynės. Po dvejų rungtynių Kaune serija persikėlė į Elektrėnus. Ten šeimininkė „Airwell Energija“ 3:0 nugalėjo „Kaunas City“ komandą ir antrą kartą šioje serijoje išsiveržė į priekį. Dabar elektrėniškiai serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2:1.

Pirmųjų dviejų kėlinių metu vyravo nuožmi kova, kurios metu progų turėjo abi komandos. Visgi, nė vienai komandai išnaudoti jų nepavyko ir po keturiasdešimties žaidimo minučių įvarčių pelnyta vis dar nebuvo.

Situacija pasikeitė trečiajame kėlinyje. Į varžovų zoną įsiveržęs „Airwell Energijos“ puolėjas Egidijus Binkulis paliko ritulį Tadui Kumeliauskui, o šis galingu metimu pasiuntė jį į vartus (4:39, rez. perd. E. Binkulis, Karolis Krasilnikovas).

Bandant išlyginti rezultatą „Kaunas City“ koją kišo nuobaudos. Būtent po vienos iš jų krito ir antrasis „Airwell Energijos“ įvartis. Daugumoje patogioje situacijoje ritulį gavęs Povilas Verenis savo progos neišvaistė ir padvigubino savo komandos pranašumą (57:28, rez. perd. Sergejus Lohačius, T. Kumeliauskas).

Galiausiai kai „Kaunas City“ bandė gelbėtis vartininką keisdami šeštu aikštės žaidėju, ritulį į tuščius vartus pasiuntė Donatas Kumeliauskas (59:08, rez. perd. T. Kumeliauskas).

Ketvirtosios finalo rungtynės vėl vyks Elektrėnuose, sekmadienį 15 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS