Pirmąją varžybų dieną Istborne – K. Andersono ir B. Tomičiaus pergalės | Diena.lt

PIRMĄJĄ VARŽYBŲ DIENĄ ISTBORNE – K. ANDERSONO IR B. TOMIČIAUS PERGALĖS

  • 0

Iki Vimbldono čempionato jau liko vos savaitė, o tai reiškia, kad Istborne startavo „Aegon International“ turnyras, kurio prizinis fondas siekia beveik 700 tūkst. eurų.

Pirmąją varžybų dieną užtikrintas pergales iškovojo australas Bernardas Tomičius ir Pietų Afrikos tenisininkas Kevinas Andersonas.

B.Tomičius Istborne nugalėjo atrankos turnyro tenisininką Norbertą Gombosą 7:6 (7:3), 6:3, o dėl patekimo į ketvirtfinalį susitiks su Mischa Zverevu arba Ryanu Harrisonu.

Australijos atstovas šiame žolės sezone dalyvauja jau trečiame turnyre, tačiau prieš tai Štutgarte ir Halėje jis savo pasirodymą baigė jau antrame etape. Tai tenisininkui yra paskutinis šansas pasiekti optimalią sportinę formą prieš trečiąjį „Didžiojo kirčio“ čempionatą šiemet.

Tuo tarpu K.Andersonas 6:3, 6:1 įveikė brazilą Thomazą Belluccį. Pietų Afrikos tenisininkui tai buvo pirmasis sezono mačas ant žolės aikštės paviršiaus.

Pergalę pirmadienį taip pat iškovojo Jaredas Donaldsonas, kuris 7:6 (7:5), 3:6, 7:5 nugalėjo Diego Schwartzmaną bei amerikietis Donaldas Youngas įveikęs talentingąjį britą Kyle'ą Edmundą 6:4, 3:6, 6:3.

Į antrąjį etapą pateko ir olandas Robinas Haase, kuris 6:4, 7:6 (7:4) nugalėjo Nicolasą Mahut. Pergalę Istborne šventė ir kanadietis Vasekas Pospišilas, nes jam Jirio Vesely barjeras pasirodė nesunkus. Jis varžovą nugalėjo 6:3, 6:4.

Į antrąjį „Aegon International“ etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 20 ATP reitingo taškų bei beveik 11 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

GALERIJA

  • Kevinas Andersonas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS