Riaušėse dalyvavusiam A. Misiūnui – dar vienas kirtis: kovotojo sporto klubas nutraukia visus ryšius | Diena.lt

RIAUŠĖSE DALYVAVUSIAM A. MISIŪNUI – DAR VIENAS KIRTIS: KOVOTOJO SPORTO KLUBAS NUTRAUKIA VISUS RYŠIUS

  • 18

Antradienį prie Seimo vykusiose riaušėse dalyvavęs žinomas kovotojas Arnoldas Misiūnas sulaukė bausmės iš Lietuvos kikboksingo federacijos, penktadienį jo palaikytojų pusę paliko ir sporto klubas dar neperseniausiai gynęs sportininko poziciją. Klubas pareiškė, kad suklydo, viešai atsiprašant bei pareiškiant, jog visi santykiai su kovotoju yra nutraukiami.

„Visada sunku pripažinti, kad esi neteisus, bet kai taip nutinka, privalai tą padaryti ir atsiprašyti“, – feisbuke rašė „Sparta Gym“.

„Mums iki šiol sunku suvokti ir priimti, kad žmogus, atstovavęs mūsų klubui, piktnaudžiavo mūsų pasitikėjimu ir pirmiausia savo veiksmais, o vėliau ir melu pakenkė klubo, kuris buvo jį priėmęs į savo gretas, bendrai ir konkrečiai visų juo pasitikėjusių kolegų ir trenerių reputacijai“.

Socialinėje erdvėje pradėjus plisti vaizdo įrašams, kuriuose buvo matomas A. Misiūną primenantis vyras, turintis tokias pačias kūno tatuiruotes, prie Seimo mėtantis akmenis į pareigūnus. Pats kovotojas šiuos kaltinimus kategoriškai neigė, delfi.lt teigdamas, kad įraše užfiksuotas žmogus nėra jis, o tik panašus į jį vyras.

Prie Seimo kilo riaušės

P. Peleckio / Fotobanko nuotr.

Iš pradžių šios versijos sporto klubas nusprendė nekvestionuoti, gindamas savo sportininką, antrinant informacijai, kad įraše paprasčiausiai užfiksuotas kitas asmuo.

„Mes kalbėjome apie tai su Arnoldu ir gavome jo tvirtą atsakymą, kad nors jis ir buvo vykusiame mitinge ir po jo prie Seimo, bet riaušėse nedalyvavo ir vaizdo įraše užfiksuotas ne jis. Mes pasitikime savo sportininkais bei klubo draugais-klientais, todėl nematome priežasčių imtis kažkokių griežtų priemonių prieš mūsų klubo atstovą, nors manome, kad jam nevertėjo dalyvauti nesankcionuotame mitinge po teisėtai skirto laiko pabaigos“, – ketvirtadienį rašė „Sparta Gym“.

Tačiau po papildomos informacijos klubas nusprendė nutraukti bet kokius santykius su A. Misiūnu, teigiant, kad įrodymai – akivaizdūs.

„Kai gavome vaizdo medžiagos su Arnoldo atvaizdais, jau nebelieka abejonių, kad vertybės buvo pamintos. Mes pranešame, kad visiškai atsiribojame nuo A. Misiūno ir nuo šios akimirkos nutraukiame bet kokius santykius su juo. Mes dar kartą norime pabrėžti, kad smerkiame absoliučiai visų riaušininkų veiksmus, nes smurtas jokiais būdais nėgali būti pateisinamas ir neveda prie problemų sprendimo, o tik sukuria naujas“, – griežtai dėstė klubas, kuriame sportuodavo MMA kovotojas.

Primename, kad A. Misiūnas sulaukė bausmės ir iš Lietuvos kikboksingo federacijos.

Federacija pareiškė, kad smurto netoleruoja, todėl žinomas sportininkas, per riaušes metęs akmenį į pareigūnus, bus diskvalifikuotas metams.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

nu tu visi mete

tai rodyk tuos vaizdo irasus ? neturi bet loji eik zinai kur su tokiais irodymais.

Visi metė

Įrodymai kur? Yra vaido įrašai kur patys policininkai į savus metė tai ką jiems tada?

Tautietis

Metamas akmuo i pareiguna jam atliekant pareiga! Amerikoje jis jau nebekvepuotu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS