S. Halep be vargo pateko į stipriausiųjų ketvertą Madride | Diena.lt

S. HALEP BE VARGO PATEKO Į STIPRIAUSIŲJŲ KETVERTĄ MADRIDE

  • 0

Geriausia likusi „Mutua Madrid Open“ turnyro žaidėja Simona Halep nepasigailėjo amerikietės CoCo Vandeweghe ir savo varžovę nugalėjo vos per valandą. Rumunė JAV tenisininkę įveikė 6:1, 6:1 ir pusfinalyje susikaus su latve Anastasija Sevastova.

S.Halep Madride rungtyniauja aštuntąjį kartą, o pirmą kartą šiame turnyre ji triumfavo 2016 metais. Dar sykį finale ji žaidė 2014-aisiais, bet nusileido Marijai Šarapovai.

Šį sezoną Rumunijos tenisininkė tik du kartus pateko į bet kokio turnyro pusfinalį, o tai jai pavyko padaryti ir praėjusią savaitę Štutgarte. Tiesa, į finalą jai prasibrauti nepavyko, nes ji nusileido Laurai Siegemund 4:6, 5:7.

Būsimoji S.Halep varžovė A.Sevastova „Mutua Madrid Open“ ketvirtfinalyje nugalėjo Olandijos tenisininkę Kiki Bertens. Latvei užteko vos valandos ir 12 minučių pasiekti pergalei rezultatu 6:3, 6:3.

Į stipriausiųjų ketvertą Madride pateko ir Prancūzijos atstovė Kristina Mladenovič. Ji įveikė rumunę Soraną Cirsteą 6:4, 6:4 ir dėl vietos finale kausis su Eugenie Bouchard ir Svetlanos Kuznecovos poros nugalėtoja.

Visos į „Mutua Madrid Open“ pusfinalį patekusios tenisininkės jau užsitikrino 257 tūkst. eurų piniginę premiją bei 390 WTA reitingo taškų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS