S. Maslobojevas apie pasiruošimą kovai prieš L. Dikmoetą | Diena.lt

S. MASLOBOJEVAS APIE PASIRUOŠIMĄ KOVAI PRIEŠ L. DIKMOETĄ

  • 1

Vienas ryškiausių ir žinomiausių kovinio sporto atletų Sergėjus Maslobojevas KOK ringe stos į kovą su jaunu ir perspektyviu Nyderlandų kovotoju Leandro Dikmoetu. Jau kovo 16 d. ASG arenoje, Vilniuje, sporto aistruoliai turės išskirtinę galimybę patirti neišdildomų emocijų, stebėdami šių atletų dvikovą.

„Glory“ ir KOK čempionas S. Maslobojevas-Kuvalda atskleidė pasiruošimo artėjančiai kovai strategiją. Kovotojas pabrėžia, kad pagrindinis dėmesys skiriamas technikai, jėgai ir taktiniams elementams tobulinti: „Svorio nemetame, vystome techniką, jėgą ir taktinius dalykus. Forma gerėja, traumų nėra“, – pasakoja S. Maslobojevas.

Kalbėdamas apie taktiką, Sergėjus sako, kad planas – pradėti atsargiai, stebėti varžovą ir ieškoti progų smūgiuoti. „Taktika, kaip visada, – pradėti lėtai, stebėti savo priešininką ir žiūrėti, ką jis yra paruošęs. Jeigu bus galimybė užbaigti kovą anksčiau, stengsiuosi taip ir padaryti“, – sako jis.

Šiai kovai pasiruošti Sergėjus pasirinko kitokį nei įprastai treniruočių planą, apimantį penkių savaičių pasirengimo ciklą su dviem intensyviomis treniruotėmis per dieną, o tai leido išvengti per didelio nuovargio.

 

 

„KOK‘120 World Series“ – puiki proga pamatyti legendinius kovotojus S. Maslobojevą, Sergėjų Grečicho, Igną Barysą, Naurį Lukošiūną, Raimondą Avlasevičių ir daugelį kitų. Turnyras jau netrukus, todėl dabar pats laikas pasirūpinti bilietais, kad galėtumėte kovotojus išvysti savo akimis. Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

\DZXFSHNFMGJ,MM.

USA DIKOMET galetu padaryti ruzzkiu invalid vata i vezemeli amzinai,USA kaunasi pries VATA KRUVINA.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS