S. Maslobojevas apie patirtą traumą pusfinalyje: pajaučiau, kaip krenta liežuvis | Diena.lt

S. MASLOBOJEVAS APIE PATIRTĄ TRAUMĄ PUSFINALYJE: PAJAUČIAU, KAIP KRENTA LIEŽUVIS

  • 22

Šeštadienį Roterdame (Nyderlanduose) Sergejui Maslobojevui nepavyko iškovoti „Glory“ organizacijos kovos menų turnyro pussunkio svorio čempiono diržo. Po pralaimėjimo lietuvis kalbėjo apie patirtą sužeidimą.

„Viskas klostėsi pagal planą. Žinojau, kad jis „mirs“ trečiajame raunde. Kovojau įprastai – leidau jam smūgiuoti, bet kai jis trenkė man savo galva, pajaučiau, kaip mano liežuvis krenta iš veido“, – kovą komentavo S. Maslobojevas.

Primename, kad lietuvis pusfinalyje nusileido Bahramui Rajabzadehui. Jis atsisakė tęsti kovą dėl neva neleistino varžovo smūgio galva į veidą. S. Maslobojevui prireikė medikų pagalbos.

Visgi organizacija paskelbė, jog tai buvo netyčinis Azerbaidžano atstovo smūgis, o tęsti kovą atsisakiusiam S. Maslobojevui, kaip praneša portalas delfi.lt, buvo įskaitytas techninis nokautas.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

alausone2

Bahramas pergale iskovono nesaziningai.

bus sunku

su minedu lauksime kovos!

Taip jiem ir reikia kad proto neturi užsimkit rimtais darbais o ne daużyti snykius vienas kitam koks če sportas asilai savo sveikata žaloti kita syki gali ir dar blogiau baiktis ĺiks suluośinti ,kaip sakoma kas iš tavo gražumėlio jeigu nėra razumėlio,ryĉiu protu trumpina sau gyvenima bukaproćiai jau snegenys pažeistos ,susimastykit kol nevėlu .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS