S. Maslobojevas tapo Europos kikbokso čempionu | Diena.lt

S. MASLOBOJEVAS TAPO EUROPOS KIKBOKSO ČEMPIONU


Ispanijoje vykusiame Pasaulio kikbokso organizacijų asociacijos (WAKO) rengtame Europos kikbokso čempionate aukso medalį svorio kategorijos iki 91 kg turnyre iškovojo planetos kikbokso čempionas Sergejus Maslobojevas.

Finale Lietuvos kikbokso federacijos rinktinės narys taškais įveikė Čekijos atstovą Petrą Karesą.

Pakeliui į finalą S.Maslobojevas įrodė savo pranašumą prieš serbą Bojaną Dzepiną, o pusfinalyje nugalėjo pajėgų baltarusį Piotrą Ramankevičių.

WAKO Europos pirmenybėse dalyvavo sportininkai iš 34 Senojo žemyno valstybių.

Lietuvos kikbokso federacija džiaugiasi, kad tokios mažos valstybės, kaip Lietuva sportininkai stebina pasaulį savo pergalėmis ir iškovoja aukso medalius planetos bei Europos čempionatuose. Pastaruoju metu Lietuvoje susidomėjimas kikboksu auga, atsiranda vis daugiau jaunų ir talentingų kovotojų, kurie dalyvauja tarptautiniuose turnyruose, semiasi patirties, sportininkų meistriškumo lygis auga. Daugeliui mūsų šalies kikbokso fanų S.Maslobojevas yra tikras pavyzdys, nes jis ne tik džiugina savo pergalėmis, bet ir dalijasi savo patirtimi su kitais.

Tai buvo paskutinės Segejaus Maslobojevo kovos čempionatas prieš "Bushido HERO'S 2014" turnyrą Vilniuje, kuris įvyks lapkričio 15 dieną "Siemens" arenoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS