Šokėjai stengsis atliepti lūkesčius | Diena.lt

ŠOKĖJAI STENGSIS ATLIEPTI LŪKESČIUS

  • 0

„Jau žinome, kad šis Europos čempionatas mums bus lūžio taškas“, – ruošdamiesi sportinių šokių varžyboms sakė Evaldas ir Ieva Sodeikos.

Kauno klubo „Kaspinas“ šokėjai gruodžio 2-ąją Vilniuje, ASG arenoje, sieks trečio per savo karjerą Europos standartinių šokių čempionų titulo.

E. ir I. Sodeikų sportinių trofėjų kolekcijoje taip pat yra trys pasaulio čempionato aukso ir kitų spalvų medaliai, planetos ir Europos taurės. Kauniečiai – daugkartiniai Lietuvos čempionai.

„Būsime vieni vyriausių šio Europos čempionato dalyvių – už kai kuriuos varžovus esame vyresni dešimčia ar net daugiau metų“, – šypsojosi E. Sodeika.

Patyrę šokėjai pripažįsta, kad vis dažniau pagalvoja, jog mėgėjų varžybose jau galėtų užleisti vietą jaunesniems. Neatsitiktinai I. Sodeikienė užsiminė apie artėjančius pokyčius.

Galbūt sėkmės estafetę iš E. ir I. Sodeikų perims kita „Kaspino“ pora – Europos čempionate taip pat dalyvausiantys Georgijus Kalašnikovas ir Domilė Šemeškevičiūtė?

E. ir I. Sodeikos sieks trečio per savo karjerą Europos standartinių šokių čempionų titulo.

„Padarysime viską, kad patektume į finalą. Jaučiame šiek tiek streso, nes atsakomybė – itin didelė. Viliuosi, kad žiūrovai mus palaikys, o mes jiems atsilyginsime kokybišku šokiu“, – kalbėjo G. Kalašnikovas.

„Norime, kad mūsų šokis patiktų, labai stengsimės. Be to, Europos čempionatui parengėme naują savo įvaizdį“, – pabrėžė D. Šemeškevičiūtė.

Georgijus ir Domilė – 2023 m. Lietuvos standartinių šokių čempionai, 2020, 2021 ir 2022 m. vicečempionai.

ASG arenoje numatyta parodomoji programa, kurioje meistriškumą demonstruos pasaulio ir Europos breiko čempionė Dominika Banevič, pasaulio hiphopo čempionas Edgaras Kerpė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS