Šokėjai V. Lacitis ir V. Golodneva – tarptautinių varžybų nugalėtojai | Diena.lt

ŠOKĖJAI V. LACITIS IR V. GOLODNEVA – TARPTAUTINIŲ VARŽYBŲ NUGALĖTOJAI

Lietuvos šokėjai Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus "Dileksa") savaitgalį triumfavo Lenkijoje vykusiose tarptautinėse sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybose.

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje nugalėtojais tapę Lietuvos sportininkai aplenkė antrą bei trečią vietas užėmusias Lenkijos poras - atitinkamai Jaceką Jeschkę ir Hanną Zuzewicz bei Alexandrą Ovčinnikovą ir Ewą Dudek.

Šios grupės varžybose dalyvavo 45 poros.

Kita Lietuvos šokėjų porą Dmitrijus Buninas ir Polina Mamykina (Kauno "Dance Innovation Team") suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje pateko į finalą ir užėmė ketvirtą vietą.

Šios grupės, kurioje varžėsi 49 poros, čempionais tapo Giacomo Lazzarini ir Roberta Benedetti iš Italijos, sidabro medalius laimėjo Vokietijai atstovaujantys Marekas Buresas ir Anastasija Jermolenko Khadjeh-Nouri, o trečią vietą užėmė Islandijos atstovai Nikita Bazevas ir Hanna Run Oladottir.

V. Lacitis ir V. Golodneva yra 2015 m. Lietuvos suaugusiųjų standartinių šokių grupės vicečempionai. WDSF pasaulio reitinge ši pora užima penktą vietą.

Gruodžio 5 d. ši pora, drauge su Lietuvos čempionais Evaldu Sodeika ir Ieva Žukauskaite, atstovaus Lietuvai pasaulio čempionate, kuris vyks Vilniuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS