Sportinių šokių federacija perkelia Lietuvos čempionatą, stabdo kitų varžybų vykdymą | Diena.lt

SPORTINIŲ ŠOKIŲ FEDERACIJA PERKELIA LIETUVOS ČEMPIONATĄ, STABDO KITŲ VARŽYBŲ VYKDYMĄ

  • 0

Į posėdį susirinkęs Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF) Vykdomasis komitetas, remdamasis LR Vyriausybės sprendimais, perkėlė vėlesniam laikui 2020 m. Lietuvos standartinių ir Lotynų Amerikos šokių čempionatą, kuris artimiausią savaitgalį buvo suplanuotas Panevėžyje, o taip pat sustabdė kitų varžybų vykdymą Lietuvoje.

Pasaulio sportinių šokių federacija (WDSF) taip pat paskelbė, kad perkelia arba atšaukia tarptautines varžybas, suplanuotus čempionatus.

Jau praėjusią savaitę atšauktos visos varžybos Italijoje ir Japonijoje, o šios savaitės pradžioje informuota ir apie pirmojo šių metų Didžiojo prizo turnyro, kuris turėjo vykti kovo 28 – 29 dienomis Rumunijos sostinėje Bukarešte, atšaukimą.

Taip pat atšauktas ir balandžio 4 dieną Prancūzijos Marselio mieste turėjęs vykti Europos jaunimo Lotynų Amerikos šokių čempionatas bei nacionalinės federacijos buvo informuotos ir apie šį savaitgalį Ispanijos Alikantės kurorte planuoto Senjorai II amžiaus grupės Lotynų Amerikos šokių pasaulio čempionato atšaukimą.

Apie kovo 14 d. planuotų rengti nacionalinių sportinių šokių čempionatų atšaukimą paskelbė ir Latvija bei Prancūzija.

LSŠF atstovai teigė, kad labai tikisi, jog taikomės priemonės užkirs kelią viruso plitimui ir mes visi grįšime į įprastą gyvenimo ritmą sveiki bei stiprūs. Šokėjai taip pat prisideda prie patarimų judėti gryname ore, siūlo pašokti namuose pagal mėgstamą muziką arba netgi laiką skirti vis jo pritrūkusioms svajonėms įgyvendinti – šokių pamokoms, kurias galima stebėti YouTube kanale ir pabandyti savo namuose.

„Esame pasirengę mūsų federacijos Facebook paskyroje nuolat dalintis šokių pamokėlėmis tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiesiems.“ – sakė LSŠF atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS