Sportiškiausia Klaipėdos rajone – Gargždų seniūnija | Diena.lt

SPORTIŠKIAUSIA KLAIPĖDOS RAJONE – GARGŽDŲ SENIŪNIJA

Tradicinėse Klaipėdos rajono sporto žaidynėse akivaizdžiai triumfavo Gargždų seniūnijos atstovai.

Rekonstruotame Kretingalės miestelio stadione vienuolikos seniūnijų sportininkai varžėsi devyniose sporto šakose – žaisdami mažąjį futbolą (5 prieš 5), krepšinį (3 prieš 3), parko tinklinį (3 prieš 3), kovodami prie šachmatų, šaškių ir stalo teniso stalų, traukdami virvę, mėtydami strėlytes. Prisidėti prie savo komandų pergalių galėjo ir patys seniūnai, varžęsi seniūnų trikovėje.

Gargždų sporto entuziastai užėmę pirmąsias vietas futbolo, krepšinio (tarp 20-40 metų žaidėjų), tinklinio (moterys), šaškių, stalo teniso ir virvės traukimo varžybose, iš viso pelnė 87 taškus.

Antri buvę Sendvario seniūnijos atstovai nuo nugalėtojų atsiliko 20 taškų. Sendvariškiai keturiose rungtyse buvo antri, o pirmąją vietą užėmė tik moterys krepšininkės.

Ypač atkakli kova vyko dėl trečiosios vietos, į kurią pretendavo Kretingalės, Priekulės ir Endriejavo seniūnijų rinktinės. Tik po paskutiniosios rungties tapo žinoma, kad trečioji taurė liks pas žaidynes rengusius kretingališkius, kurie surinko 56 taškus. Ketvirti tarp komandų likę Endriejavo sportininkai pelnė 54 taškus, o penkti – priekuliškiai – 53.

Kitos seniūnijos iš anksto susitaikė su tuo, kad užims žemas vietas, nes atsiuntė sportininkus vos į keletą sporto šakų. Judrėnų ir Vėžaičių sportininkai pelnė 28 taškus, Veiviržėnų – 27, Dovilų, Dauparų-Kvietinių – po 22 ir Agluonėnų – 16.

Žaidynes inicijuojančio Gargždų sporto centro vadovas Vaidas Liutikas gyrė kretingališkius: „Varžybos buvo puikiai surengtos, dalyvavo per 250 sporto mėgėjų. Pasistengė kretingališkiai, šiais metais sporto aikštyne sutvarkę tinklinio ir dvi krepšinio aikšteles, renovavę futbolo aikštę. Visoms seniūnijoms pagal užimtas vietas buvo skirtos atitinkamos pinigų sumos, už kurias jos galės įsigyti sporto inventoriaus.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS