Surengtas specialus susirinkimas siekiant išsaugoti Elektrėnų ledo ritulį | Diena.lt

SURENGTAS SPECIALUS SUSIRINKIMAS SIEKIANT IŠSAUGOTI ELEKTRĖNŲ LEDO RITULĮ

  • 0

Pastaruoju metu aklavietėje atsidūręs Elektrėnų ledo ritulys išgyveno ne vieną itin nemalonią situaciją, o visa tai atnešė itin nemalonių pasekmių bei Elektrėnų „Energijos“ pasitraukimą iš Lietuvos ledo ritulio čempionato.

Reaguodama į situaciją, asociacija „Hockey Lietuva“ sukvietė abi konflikto dalyvių pusės, siekdama, kad šiame ledo ritulio mieste nemirtų ledo ritulys.

Antradienį surengtame specialiame asociacijos „Hockey Lietuva“ posėdyje buvo pakviesti „Energijos“ atstovai bei Dariaus Kasparaičio ledo ritulio mokyklos vadovas bei Elektrėnų ledo ritulio arenos valdytojas Valdas Škadauskas. Susirinkimo metu buvo siekiama surasti sprendimą, po kurio Elektrėnuose ir toliau galėtų vykti aukščiausio lygio ledo ritulio kovos.

Susitikimo metu iniciatyvos ėmėsi V. Škadauskas, kuris pasiūlė į savo rankas perimti „Energijos“ tęstinumą ir suburti komandą, kuri kitąmet dalyvautų Lietuvos ledo ritulio čempionate. Tokiu būdu, būtų galima užtikrinti žaidėjų judėjimą tarp Dariaus Kasparaičio mokyklos auklėtinių ir suaugusių komandos bei garantuoti Elektrėnų klubo dalyvavimą kitų metų Lietuvos ledo ritulio pirmenybėse. Tokiai idėjai pritarė ir Darius Kasparaitis, kuris sutiko tapti šios komandos globėju.

Atsižvelgusi į tai, jog tai buvo racionalus pasiūlymas spręsti atsiradusią problemą Elektrėnuose, o modelis, kuriame suaugusių ir vaikų/jaunimo ekipos bei arena priklauso bendrai struktūrai yra sėkmingai vykdomas ne vienoje ledo ritulio šalyje, asociacijos „Hockey Lietuva“ taryba pritarė tokiai iniciatyvai bei trečiadienį ji buvo pristatyta Elektrėnų merui Kęstučiui Vaitukaičiui.

Sprendimus dėl Elektrėnų ledo ritulio ateities šio miesto valdžia planuoja priimti jau artimiausiu metu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS