„Šviesos“ rankininkai be didesnio vargo įveikė „Uteną“ | Diena.lt

„ŠVIESOS“ RANKININKAI BE DIDESNIO VARGO ĮVEIKĖ „UTENĄ“

  • 0

Lietuvos vyrų rankinio lygos rungtynėse antradienį Vilniaus „Šviesa“ namuose užtikrintai 40:20 (22:9) nugalėjo Utenos „Utenos“ rankininkus.

Nuo trečiosios minutės vilniečiai didino savo tempą, į kiekvieną uteniškių įvardį „Šviesa“ atsakydavo dviem. Taip jau po pirmojo kėlinio vilniečiai nepaliko didesnių vilčių Utenos ekipai.

„Šviesos“ gretose Karolis Antanavičius pelnė net 10 įvarčių, Valdas Drabavičius - 8, Airijus Čypas - 5, Artūras Švilpa - 4, Marius Bulkevičius ir Karolis Antanavičius - po 3, Rosvaldas Ramunis, Žygimantas Sinkevičius ir Šarūnas Ugianskis - po 2, Rolandas Bliznevičius - 1.

„Utenos“ komandoje 8 kartus pasižymėjo Rokas Palskys, po 3 - Eimantas Sinkevičius ir Giedrius Kvyklys, po 2 - Martynas Paukštė ir Edvinas Tumalavičius, po 1 - Ernestas Nikitinas ir Justas Daujotis.

„Uždaviniai buvo puolimas, kontaktai, aktyvi gynyba ir pasiruošimas prieš „Granitą“. Pliusai buvo, žinoma 40 taškų, tačiau varžovas buvo nepasikaustęs, o minusai buvo gynyboje, praleidome lengvus įvarčius iš kraštų ir cento, tačiau varžybų tikėjomės tokių“, - teigė „Šviesos“ žaidėjas Karolis Antonovičius.

Martynas Paukštė iš „Utenos“ pabrėžė, kad „kaip komanda atlaikėme iki galo, per daug nevaikščiojome ir nors rezultatas ne koks, tačiau mes kovojome. Didžiausias minusas buvo tas, kad žaidėme be trijų labai svarbių žaidėjų, tačiau savo komanda didžiuojuosi. Rungtynių uždaviniai buvo stabdyti kraštinius žaidėjus ir įgyvendinti savo metimus. Nors skirtumas yra 20 taškų, tačiau tai neturėtų skambėti neigiamai. Įskaičiuokime tai į patirtį“.

Kitos Lietuvos rankinio lygos rungtynės vyks trečiadienį. Klaipėdos „Dragūnas“ namuose priims Panevėžio „KKSC-RSSG-Grifą“, o Kauno sporto halėje susitiks Kauno „Granitas-Karys“ ir Šiaulių „SM Dubysa“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS